söndag 10 juni 2012

Tradingspel nummer 54: Spanien - Italien

Tradingmetod: Ett och halvt (från CD-skivan The Black Files)

Resultat: RÄTT !!! Men det satt minst sagt långt inne. Det såg länge ut som om man skulle behöva trada ut till en förlust men efter 2 snabba mål i andra halvlek blev det en ny vinst på kontot ! 

Kommentar/Analys:


Då är det dags för en av förhandsfavoriterna och även de regerande EM och VM mästarna Spanien att entra EM-scenen. Man möter ett halvskakigt Italien som först och främst inte har visat någon vidare form på fotbollsplanen och man har säkert inte heller glömt alla anklagelser som huserade för bara någon vecka sedan mot enskilda spelare.

En sak kan jag inte förstå när det gäller oddsen. Man får i skrivande stund runt 8,0 på att matchen slutar 0-0... 8,0 !!!??? Ehh, vad är detta för något ? Det är alltså Spanien, med ETT ANTAL offensiva spelare i truppen som står på ena sidan mot ett Italien som inte heller går av för hackor i det offensiva spelet.

Visst, Italien är bra på att försvara sig men ett 0-0 odds på 8,0 ? Det köper inte jag. Har även sneglat på Under/Över marknaderna och oddsen är fruktansvärt generösa på överspelen anser jag. Därför kommer tradingmetoden "Ett och halvt" att fungera utmärkt idag. Iallafall om scenariot blir som jag hade tänkt.

När man läser materialet i The Black Files CD-skivan så rekommenderar Inzideinfo inga försäkringar med denna metod. Men du som vill spela oerhört säkert kan spela med en liten 0-0 försäkring från rätt resultat marknaden. Det har jag ofta gjort med goda resultat. Fotbollen är ju inte alltid enkel att förutse som vi alla vet om ;)

Jag kommer själv att spela med en liten försäkring då allt kan hända.

Jag hoppas kunna gröna ut till en vinst redan under den första halvleken. Går det åt andra hållet så kommer jag att följa instruktionerna till punkt och prickar för att inte förlora så mycket.

Du har väl inte missat EM-kampanjen från Fotbollspengar där massor utav bonusprodukter ingår ? Kom ihåg, kampanjen gäller bara tills den 1 juli sen kommer samtliga bonusprodukter att försvinna. Som exempel får man ett obegränsat medlemskap hos SPORTZ som vanligtvis kostar 6900 kr...

2 kommentarer:

 1. Hej!!
  Jag funderar om 2-0 till spanien kan vara nåt att trada på?

  Eller 2-1= med förhoppningvid mål boka?.

  RH

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ursäkta för sent svar Roger. Nu får du gärna förklara hur du hade tänkt vid trading på 2-0 resultatet ?

   Hur hade du gått tillväga då ?

   Radera