onsdag 13 juni 2012

Tradingspel nummer 57: Holland - Tyskland

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Försäkringar: Tar endast en 25% försäkring idag.

Resultat: RÄTT !!! Matchen blev exakt som jag hade föreställt mig och ännu en vinst i samlingen. Säkerhetsbältesmetoden genererar inga miljonvinster per trade men många små vinster gör så att betfairkontot växar sakta men säkert :)

Kommentar/Analys:


Wow, vilken stjärnsmäll Holland åkte på mot vårt kära grannland Danmark i första gruppspelsmatchen ! Grymt starkt av danskarna att vinna med 1-0 och även fast Holland var det bättre laget så har det inte så stor betydelse. Det är målen som räknas och inte hur många målchanser man kan sumpa... (Arjen Robben behöver inte känna sig utpekad)

Idag har man absolut inte råd att förlora och vill det sig riktigt illa för holländarna så kan faktiskt EM ta slut för deras del idag. Vinner Danmark mot Portugal samtidigt som Holland förlorar mot Tyskland så har både Danmark och Tyskland 6 poäng vars och då åker Portugal och Holland ut !

Givetvis är inte detta speciellt troligt men större under har faktiskt skett inom fotbollsvärlden.

Tyskland var en aning bleka mot Portugal i öppningsmatchen. Eller, enligt mig så var det faktiskt Portugal som gjorde det riktigt bra och förvarade sig nästan prickfritt matchen igenom. Tyskarna hade även tur då Pepe träffade ribb/kryss/stolpen eller hur man ska förklara det. Tyskarna var nog inte riktigt beredda på detta och dem ska vara fruktansvärt nöjda med en vinst i den matchen.

Som sagt, Holland måste framåt samtidigt som Tyskland kan ta det lite lugnt. Kontringar kommer att uppstå och med de offensiva spelarna som Tyskland har till sitt förfogande så förstår du säkert varför jag väljer säkerhetsbältesmetoden idag.

När tillfälle ges så kommer jag att gröna ut så snabbt jag bara kan annars så kommer jag att trada ut en bit in på andra halvlek om "worst case scenario" skulle inträffa.

Men med dessa förutsättningarna så är det upplagt för en ny, skön tradingvinst !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar