söndag 3 juni 2012

Tillbaka från semestern !

Då var man tillbaka i kalla Sverige igen efter en extremt härlig vecka nere i Turkiet. Kan väl inte direkt påstå att det var någon större hit att gå av planet på Kastrups flygplats då det ösregnade och va 7 plusgrader... Men så är det, det är bara att gilla läget och hoppas att vi snart får en fin sommar.

Nu blickar jag framåt och inte minst till EM-slutspelet i Polen/Ukraina. När jag skummade igenom alla mina mail som jag hade fått under semestern så läste jag något intressant. Under vecka 23 kommer Fotbollspengar att släppa sin EM-spelguide för alla som har köpt sig ett medlemskap. Spelguiden kommer att innehålla deras bästa tips för placeing av spel på Betfair redan innan turneringen drar igång! Ska bli oerhört intressant läsning.

För övrigt så har Fotbollpengar dragit igång en EM-kampanj där man för ordinarie pris (2340 kr) får tillgång till massor utav bonusprodukter. Kampanjen gäller endast till 1 juli sen kommer samtliga bonusprodukter att försvinna. Med andra ord, ett riktigt bra sätt för att skaffa sig en skattefri inkomst i sommar!

Bland annat så får man tillgång till den uppgraderade versionen av Fotbollspengar som planeras att släppas hösten 2012, man får CD-skivan Payback Express hemskickad till sig och man får även ett medlemskap hos SPORTZ som är väldigt dyrt att införskaffa i vanliga fall. Detta var bara ett axplock av bonusprodukterna och hela "listan" hittar du på denna sida.

Jag kommer att ligga lågt med tradingtips på bloggen innan EM börjar. Det är inte mycket till kvalitè på fotbollsmatcherna som erbjuds just nu så jag taggar istället för EM. Ska börja läsa på om lagen och försöka hitta prisvärda matcher att satsa mina pengar på.

För en sak är säker, du som följer tipsen på bloggen i sommar ska, om inte 100% säkert, så iallafall 99,5% säkert, tjäna pengar på tradingtipsen som jag kommer att publicera! Toppa detta med tradingtipsen från Fotbollspengar så ska din sommar kunna bli oerhört lönsam vill jag lova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar