fredag 22 juni 2012

Tradingspel nummer 66: Tyskland - Grekland

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Det blev exakt som jag hade förutspått. Tyskland tog tag i spelet från minut 1 och Grekland fick försvara sig med näbbar och klor. Detta gjorde dem ganska bra, iallafall så bra så att man enkelt kunde ta hem sin tradingvinst :) Detta är en kanonstrategi enligt mig !

Kommentar/Analys:


För det första så vill jag önska alla mina läsare en riktigt härlig midsommar ! I Skåne öser för tillfället regnet ner men det hade ju nästan varit ovanligare om det inte hade gjort det ;) Man är helt enkelt van vid dåligt väder på midsommarafton...

Men förhoppningsvis så kommer det att bli bättre till kvällen. Midsommar i all ära men det pågår ju ett EM slutspel i Ukraina/Polen och vill man tjäna några pengar så gäller det att vara aktiv. Jag skippar datorn idag och kör min trading via mobilen.

På så sätt kan jag både ha en trevlig festkväll och förhoppningsvis öka på mitt Betfairkonto. Det är ju dock aldrig fel. Ska någon göra likadant så rekommenderar jag att vara hyfsat nykter under tiden man tradar. Det är extremt lätt att göra misstag annars... Tro mig, jag har erfarenhet av sådana gånger också.

Nog om detta! Nu till dagens match. Tyskland VS Grekland. Som väntat har tyskarna seglat upp som storfavorit och det är inga konstigheter med detta. Grekland SKA ju inte vara lika starka som Tyskland men samtidigt så har vi i färskt minne att Ryssland besegrades med 1-0...

Inget ont om Ryssland, men Tyskland har lite större erfarenhet när det gäller stora matcher och man vet precis vad som krävs för att vinna en match. Ryssland är inte riktigt där än om vi säger så.

Matchbilden är solklar ikväll. Grekland kommer (som vanligt) att försvara sig med typ hela laget och någon megaoffensiv kommer vi nog inte att få se på hela matchen om inte Tyskland då gör 1-0. Annars kommer grekerna att göra allt för att kontra in 0-1 för att sedan hålla matchen ut.

Man kan säga mycket om Grekland, men en sak är iallafall säker. Laget är otroligt skickliga på att försvara sig och jag tror faktiskt att Tyskland kommer att få problem att "dyrka upp låset" idag. Antagligen vinner dem, men det lär bli tufft!

No4-Strategin är en liten chansning men känns ändå given att pröva ikväll :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar