torsdag 28 juni 2012

Tradingspel nummer 69: Tyskland - Italien

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på 0-1 och halvförsäkring på 0-2.

Resultat: FEL !!! Detta gick inte riktigt som jag hade tänkt mig... Italien gjorde både 0-1 och 0-2 i första halvlek och då var det bara till att koppla på säkerhetstänket. Det såg länge ut som en plus-minus-noll match men Tysklands kvittering gjorde så att det till slut blev en liten förlust. Matchen var ett riktigt bra exempel på hur det kan se ut när det inte går så bra ;) Man kan tyvärr inte alltid vinna!

Kommentar/Analys:


Igår blev det första EM-final laget klart och fast att Spanien hade stora problem med Portugal och deras höga press så ordnade sig till slut. Lite tur, men det behöver man i fotboll ;)

Idag ska Spaniens motståndare utses och det står mellan de båda giganterna Tyskland och Italien... Logiskt nog så har tyskarna blivit hyfsat stora favoriter i matchen och detta är med all rätt. Man har imponerat stort och gjort 9 mål på 4 matcher. Visserligen kom 4 av dessa mot Grekland i kvartsfinalen men det kvittar, Tyskland vet hur man hittar målmaskorna helt enkelt!

Innan EM var det inte många så kallade "experter" som trodde på det italienska laget då man inte precis imponerade i vänskapsmatcherna innan EM skulle starta. Men å andra sidan, alla som har hyfsat bra koll vet att Italien aldrig tar vänskapsmatcherna på så stort allvar. Men däremot när det verkligen gäller något så får vi se att helt annat lag!

Detta EM:et är ett bra exempel på detta fotbollsfenomen...

Italien lever mycket på sin defensiv och det kommer vi förmodligen att få se prov på idag. Laget kommer säkert att prioritera försvaret extremt mycket då Tyskland har ett par vassa offensiva spelare.

Men jag tror och jag hoppas även på att Tyskland fixar finalplatsen idag. Italien får svårt att stå emot när Joachim Löw slår på "ON-knappen" :)

För vem hade inte viljat se en repris på EM finalen från 2008 ??? Tyskarna är nog hyfsat revanschsugna...

4 kommentarer:

 1. Hur kan det blivit en liten förlust? När Italien gjorde 0-2, spelade du på 1-2 och 0-3 också då? Förklara gärna hur det kunde bli en liten förlust, själv åkte jag på en stor förlust..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Givetvis så måste man vara aktiv! Annars riskerar man ju att förlora stort. Så går det emot så ska man agera. Bättre att ligga ett eller helst två steg före hela tiden.

   Efter Italiens 0-1 mål så var det bara till att börja fylla på 0-2 försäkringen och även lägga in lite pengar på 1-2 samt 0-3.

   Ska man spela In-Play så kan man inte bara lägga in sina vad och luta sig tillbaka. Sports trading handlar om att hela tiden spela på ett säkert sätt och samtidigt bygga upp sin bankrulle :)

   Alla stora förluster måste alltid undvikas till varje pris!

   Radera
 2. HEJ RASMUS
  Tänkte bara fråga hur brukar du agera när det händer som igår-både 0-1 0ch 0-2 i första halvlek....man kan väll inte bara vänta och hoppas att det inte bli mera måll och därmed riskera alla snia pengar....brukar du ta förlusten på match marknaden(genom "ta hem vinst"funktion) och vänta på resultat marknaden eller......minska förlusten på något annat sätt).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hallå,

   Nää, att vänta och hoppas på turen är inte sports trading utan det är vanlig betting så det ska man absolut inte göra.

   I början brukar jag alltid arbeta med olika resultat för att säkra upp så att jag inte åker på en storförlust, men om t.ex Italien hade fortsatt producera mål så hade man fått ta förlusten genom att trada ut.

   Jag trodde verkligen inte att Tyskland skulle få så stora problem. Dem får hålla koll på Balotelli lite bättre nästa gång ;)

   Radera