lördag 9 juni 2012

Tradingspel nummer 53: Tyskland - Portugal

Tradingmetod: Variant 2 på Cashmakermetoden

Försäkringar: Helförsäkring på resultatet 0-1 och halvförsäkring på resultatet 0-2.

Resultat: RÄTT !!! Kunde inte bli mycket bättre :) Efter 1-0 målet så kunde man välja att gröna ut eller ligga kvar. Jag valde att gröna ut då Portugal fick mer av spelet. I efterhand var det onödigt men det blev en extremt bra vinst ändå ! Alla som ryggade fick sig ett rejält tillskott i betfairkassan :)

Kommentar/Analys:


Idag har va ett riktigt stormöte att se fram emot klockan 20:45 ikväll ! Tyskland mot Portugal och i mina ögon bör tyskarna vara större favoriter än vad dem har blivit. Just nu får runt 2,30 för en tysk seger och det är väldigt generöst anser jag.

Portugal har visserligen Cristiano Ronaldo men en spelare gör inte ett helt lag. Givetvis har dem många andra klassspelare men jag tror dock inte detta räcker idag.

Variant 2 på Cashmakermetoden känns klockren och jag skulle bli mycket förvånad om det inte blir en ny tradingvinst på kontot. Jag går över oddskriteriet en aning men med dessa förutsättningarna så känns det helt rätt.

Att använda sig av Caskmakermetoden kan vara fruktansvärt lönsamt om man inte får övermod. Skulle matchen inte riktigt gå som du vill så är det bättre att ligga steget före och kanske ta en förlust istället för att riskera hela din bankrulle. Men genom att använda sig av försäkringarna som jag rekommenderar så ska du kunna känna dig väldigt trygg.

Jag kommer själv att "bygga på" mina försäkringar om det ser ut att behövas.

Men detta ska Tyskland fixa !

2 kommentarer:

 1. klockrent :) har själv precis köpt fotbollspengar och påbörjat min trading karriär. har uteslutet använt mig av cashmakermetoden 1 & 2 + resultatmetoden och tycker de är väldigt lönsamma hitills. jag undrar bara en sak, om t.ex. tyskland hade legat under, hade du hellre tradat ut med dina försäkringar eller fortsatt med att t.ex fylla på din 2-0 försäkring samt kanske 2-1, 3-0 etc? det kan ju bli dyrt i längden samtidigt som man går lite back varje gång motsåndarn tar ledningen och man tradar ut. själv har jag hitills valt att fega varje gång det har gått emot mina förväntningar(tradat ut) och det har visat sig funka helt ok hittills då man ändå haft tur med de matcher man valt ut. är bara lite nyfiken på vad en erfaren trader hade gjort i liknande situationer. tackar för en utmärkt blogg dessutom, har följt dig ett tag och kommer givetvis att fortsätta med det. /Mr B

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kändes riktigt skönt att sätta den ! Men det var fruktansvärt nära ett 0-1 mål när bollen dansade på linjen efter Pepes skott ;)

   Tycker att du gör helt rätt i att använda dem. Cashmakermetoden är en riktig favorit för min egen del och även resultatmetoden gillar jag starkt.

   Men den sistnänmda metoden gillar jag först och främst att använda på ligamatcher där två lite sämre lag möts.

   Det är alltid ett vågspel om hur man ska göra i det läget. Man kan dock inte köpa nya försäkringar hela tiden då det blir dyrt i längden.

   Hade 0-1 kommit tidigt i matchen så försöker jag alltid spela väldigt säkert. Men då hade Portugal antagligen backat hem legat på kontringar så det enda som hade varit oroande då hade varit 0-2.

   Men som sagt, ibland "ger jag upp" matchen för att dra på mig onödiga förluster. Tråkigt, visst, men det "tråkiga" tänket kommer att löna sig i längden :)

   Tack för de vänliga orden, jag hoppas kunna leverera fler klockrena tradingspel och inte minst med Caskmakermetoden :)

   Radera