torsdag 7 juni 2012

Någon som använder sig av halvtid/fulltid marknaden ?

Jag har aldrig lagt någon större tid på att undersöka marknaden som går under namnet halvtid/fulltid på Betfair då jag aldrig funnit några metoder och strategier som fokuserar på just denna marknaden. Det var inte förrän jag läste om HT/FT-metoden i Fotbollspengar 4.0 som jag blev lite nyfiken på hur man tjäna pengar på denna marknad.

Igår så testade jag metoden som Fotbollspengar 4.0 erbjuder och det blev en vinst redan efter första halvlek. Men jag satt länge och funderade ut olika metoder som förmodligen skulle vara lönsamma i det långa loppet. Därför undrar jag nu:

Är det någon som använder sig frekvent av halvtid/fulltid marknaden ? Och i så fall, hur går du då tillväga i din trading ?

Vill du inte kommentera och "avslöja" din strategi så får du gärna skicka ett E-mail till mig. Mailadressen hittar du på min kontaktsida.

Jag tog mig även friheten till att undersöka 10 olika matcher igår där jag fokuserade på hur mycket pengar som hade blivit matchade på halvtid/fulltid marknaden. Det var faktiskt en hel del kom jag fram till ! Så en sak är säker, några använder iallafall tradingmetoder på denna marknad.

Just nu försöker jag luska ut hur jag ska kombinera antingen 2 eller 3 olika marknader och i skrivande stund har jag kommit på en metod som verkar bra i teorin. Får köra några tester på EM-matcherna och se om den håller i praktiken också :)

Annars så kommer jag att publicera tradingspel med HT/FT-metoden som Fotbollspengar 4.0 erbjuder. Känns lite onödigt att undersöka marknader själv när någon annan redan har gjort det... Men det är alltid kul att lägga in nya tradingmetoder i sin "portfölj".

Glöm förresten inte att utnyttja din startbonus på 500 kr hos Betfair. Erbjudandet gäller endast till imorgon kl 18:00 då Polen - Grekland sparkar igång EM festen !!!

4 kommentarer:

 1. hej!
  Eftersom du tar betalt på nästan allt så får du betala för den finna strategien, riktigt bra är den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tar inte betalt för någonting. Jag säljer själv inte mina egna produkter. Men det jag däremot gör är att rekommendera produkter som jag själv använder och tycker är bra.

   Det är en stor skillnad anser jag.

   Har du en riktigt bra tradingstrategi så är jag mer än villig att betala för den. Bara den håller vad den lovar.

   Radera
 2. Rasmus, jätte besvikelse att vi saknar din önskade blogg första dagen på EM:( Varför?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ber om ursäkt för det. Men nu är den iallafall igång som jag har lovat :)

   Jag hoppas att många vinstspel ska levereras innan EM tar slut.

   Radera