fredag 15 juni 2012

Tradingspel nummer 59: Sverige - England

Tradingmetod: 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Ta nästan en halvförsäkring. Men runt 40-45% bör räcka.

Resultat: RÄTT !!! Min matchanalys var inte klockren då matchen startade i ett högt tempo men samtidigt blev där inget mål. En bit in på första halvlek gick det utmärkt att gröna ut till en garanterad vinst och detta gjorde jag också. Nya pengar på kontot ! Sweet :)


Kommentar/Analys:


Kommer "Ibrakadabra" näta mot England ikväll ?
Som säkert alla vet vid detta laget så har Sverige kniven mot strupen efter den snöpliga 2-1 förlusten mot Ukraina. En förlust och även ett oavgjort resultat innebär inga roliga miner för de svenska spelarna eller de svenska fansen. Då är med all sannolikhet EM över för den här gången...

Men där är vi inte än ! Hoppet lever och det positiva är att vi möter England som vi historiskt sett brukar ha ganska lätt för. Som alla vet så är det alltid oerhört svårt att ändra på historien...
    
Jag vet inte, men antagligen har Sverige tränat en hel del på försvarsspel i veckan då Ukraina fick rätt så enkla mål. Inte minst hörnmålet som Shevchenko fick nicka in. Därför tror jag att försvaret kommer att vara på sin vakt idag och ett målkalas tror jag absolut inte på.

Jag tror på mycket taktikspel i början på matchen där lagen "känner på varandra" som det heter. Båda lagen kommer säkerligen agera med försiktighet då ingen vill släppa in ett tidigt första mål.

10-Minuter-Till-Framgång-Metoden känns verkligen som ett otroligt säkert kort idag och för den lite mer "våglige" så skulle jag rekommendera att använda "Resultatmetoden 2" då det också passar in ganska bra.

Men jag väljer att köra den förstnämda metoden då jag tror på en ganska säker tradingvinst :)

Som sagt, det är alltid bättre att välja en tradingmetod som kan generera lite mindre pengar är att välja en som man bara lite halvhjärtat tror på. Lita på mig, jag har fått lära mig den hårda vägen och det vill jag INTE att någon annan ska behöva göra ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar