måndag 18 juni 2012

Igår var en riktig kanondag!

Spelsystemen och tradingmetoderna ifrån Fotbollspengar 4.0 fortsätter att leverera under EM slutspelet! 2 av 2 tradingspel satt som en smäck igår och det ökade på betfairkontot med ungefär 800 kr. I andra halvlek så fanns det inte längre några "levande spel" så då bestämde jag mig för att trada på Över/Under marknaderna mellan Danmark - Tyskland.

Det gick riktigt bra och efter 30 minuter av andra halvlek låg jag plus 500 kr. Detta var även målet men efter att Portugal gjorde 2-1 mot Holland så krävdes det att Danmark gick för vinst för att gå vidare ifrån gruppen.

Jag var då inte sen med att BOKA oavgjort mellan Danmark och Tyskland då antingen Danmark skulle göra ett mål eller att tyskarna skulle få fina kontringslägen och stänka in 1-2.

Gissa om jag blev glad när Tyskland gjorde 1-2 ! Satsade ingen förmögenhet då jag skulle förlora hela riskbeloppet om matchen hade slutat 1-1 men då BOKA oddset var väldigt lågt så blev det sammanlagt +350 kr efter att jag hade tradat ut.

800+500+350 gav mig en riktigt fin nettolön på 1650 kr ! Det var och lär nog förbli den mest lönsammaste dagen under hela EM slutspelet.

Grattis till alla som valde att rygga spelen igår och idag lär där komma upp ett eller kanske två nya tradingspel. Spelen kommer att publiceras någon gång under eftermiddagen så glöm inte att kika in då.

2 kommentarer:

 1. Snyggt!
  Sitter å läser igenom skivan nu, ska inte förhasta mig trots att jag vill kasta mig in i hetluften!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar för det :) Du har helt rätt tänk. "Utbilda" dig innan du satsar några pengar annars är det lätt att åka på fruktansvärt onödiga förluster och det lär inte kännas kul i början på sports trading karriären...

   Radera