söndag 17 juni 2012

Tradingspel nummer 61: Portugal - Holland

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Här tar jag en halvförsäkring.

Resultat: RÄTT !!! Enkel, snabb och säker tradingvinst :) Precis som det ska vara ! Fler såna här matcher tack.

Kommentar/Analys:


Vilken oerhörd besvikelse Holland har varit i detta EM och chansen är faktiskt ganska stor att dem redan kommer att åka ut efter gruppspelet ! Vem hade kunnat tippa det på förhand ?

Inte nog med att Holland är piskade att vinna mot Portugal med minst 2 bollar, utan laget behöver även hjälp från annat håll. Tyskland måste nämligen besegra Danmark om inte EM sagan ska ta slut för den här gången...

Jaha, så då tänker man. "Holland måste vinna med minst 2 bollar... Hmm, då är väl sannolikheten ganska stor att där blir mål i matchen?"

Helt korrekt. Krydda detta med alla de offensiva spelare som kommer att vara på plan samtidigt så lär vi väl få se mål i matchen.

En liten varning dock. För det första är Portugal extremt nöjda med ett oavgjort resultat då detta tar dem vidare från gruppen. Därför kommer dem säkerligen att försvara sig ganska mycket i början. Men då kan sylvassa kontringar dyka upp och det vore inte helt fel.

Den andra varningen är om Danmark ganska snabbt tar ledningen mot Tyskland och kanske går upp i en 2-0 ledningen innan halvtidspausen. Då är risken ganska stor att luften går ur de holländska spelarna. Framförallt om matchen fortfarande står 0-0.

Sannolikheten för att ett sådant scenario ska utspela sig är dock liten, men man måste tänka på allt när man håller på med sports trading :)

Jag vill gärna spela utan en försäkring men efter gårdagens match så är jag en aning tveksam. Därför väljer jag att spela extremt tryggt och säkert med en halvförsäkring. Här borde det inte vara något snack om saken, en ny tradingvinst bör bärgas ganska säkert !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar