lördag 23 juni 2012

Igår var det Payback Time med Payback Express !

Gårdagen bjöd på riktigt roliga festligheter, en ny tradingvinst och även 1200 kr som jag tjänade helt riskfritt med hjälp av Payback Express! Med andra ord, en ganska lyckad midsommarafton ;)

Sedan EM startade så har jag använt mig av informationen som man kan hitta inuti Payback Express för att dra ihop sammanlagt 3600 kr. Jag har poängterat det ett antal gånger men det är fortfarande värt att nämna några gånger till.

Alla dessa intjänade pengar är riskfria att tjäna, skattefria att tjäna och även hyfsat snabba att tjäna.

Jag har undersökt internet ett antal år nu för att hitta bra sätt och tjäna pengar på och informationen som finns i Payback Express är utan tvekan ett av de mest enklaste och snabbaste sätten för att utöka sin inkomst på. Där finns ingen tvekan om den saken.

Innan EM avslutas så är målet att tjäna runt 1500-3000 kr om vi bortser från de 3600 kr som jag redan har dragit ihop. I slutet av månaden ska jag sedan räkna ihop vad jag sammanlagt har tjänat med hjälpt av både Fotbollspengar 4.0 och Payback Express. Det kommer att bli en riktigt saftig lön är jag iallafall övertygad om :)

Idag är det ett tufft möte mellan Frankrike och Spanien! Det kommer att bli en rysare då jag är en inbiten supporter till det franska landslaget. Det blir tufft att slå Spanien, men mina förhoppningar är ändå höga!

Ett nytt tradingspel kommer förmodligen att publiceras någon gång under dagen men då det vankas festligheter ikväll också så lär man få plocka fram mobilen än en gång ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar