tisdag 19 juni 2012

Tradingspel nummer 64: England - Ukraina

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Helförsäkring på "resultat 1" men idag tar jag även en halvförsäkring på "resultat 2" för att spela ännu säkrare.

Resultat: RÄTT !!! :)

Kommentar/Analys:


England... Laget som grusade Sveriges drömmar om ett avancemang från gruppen har skaffat sig ett riktigt trevligt läge för att gå vidare. Vid vinst eller ett oavgjort resultat så är man garanterad en kvartsfinalplats och logiskt nog så tror de flesta att laget ska klara av detta utan några större problem.

Theo Walcott fick sig en rejäl smäll emot Sverige och han var ett osäkert kort inför dagens drabbning. Men uppgifter säger att han är "fit for the game" och det är ett stort plus.

Ett annat megastort plus, som nog ingen har missat som håller sig hyfsat uppdaterad, är att Wayne Rooney gör comeback efter avstängning och han går direkt in i startelvan. Han kommer garanterat att tillföra en ny dimension i Englands anfallsspel så Ukraina lär få problem.

England är faktiskt helt ordinarie idag och det enda problemet som Roy Hodgson slåss med är vilken av Andy Carrol och Danny Welbeck som ska få chansen från start. Med andra ord, riktiga lyxbekymmer ;)

Positiva nyheter från engelskt håll, men detta kan man inte säga från ukrainskt håll... Den vasse anfallaren Andriy Shevchenko ådrog sig en skada i senaste matchen och är ytterst tveksam till spel mot England. Enligt uppgifter så är det "50-50%" chans att han blir spelklar.

Om han inte startar så blir Ukrainas anfallsspel otroligt lidande och startar han lär han inte vara helt 100 procentig.

Med andra ord, Ukraina kommer att få väldigt svårt och man kommer garanterat att få försvara sig stora delar av matchen. Man kommer att satsa på kontringar men som sagt, om inte Shevchenko spelar så lär det bli en aning uddlöst där framme...

Med detta sagt, så förstår ni säkert varför Cashmakermetoden antagligen kommer att fungera klockrent på dagens match !

Nu är det bara 12 dagar kvar av superkampanjen ifrån Fotbollspengar ! Efter den 1 juli så försvinner samtliga bonusprodukter så har du inte införskaffat ett medlemskap ännu så finns fortfarande chansen. Du kommer då att kunna kopiera alla lönsamma tradingspel ifrån Fotbollspengar men även ifrån den här bloggen.

Med andra ord, du behöver inte själv sitta och hitta vinstgivande spel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar