torsdag 21 juni 2012

Tradingspel nummer 65: Tjeckien - Portugal

Tradingmetod: 10-Minuter-Till-Framgång-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 40% av det du riskerar

Resultat: RÄTT !!! Tjeckerna försvarade sig riktigt bra även fast Ronaldo hade ett par vassa chanser. Ännu en enkel vinst :)

Kommentar/Analys:


Då var det äntligen dags för kvartsfinalerna att dra igång! Först ut är matchen mellan Tjeckien och Portugal och självklart får Portugal ses som hyfsat stor favorit, men jag är ändå lite tveksam...

Där var väl ingen vettig människa som trodde att Tjeckien skulle ha något att säga till om när dem mosades med 4-1 mot Ryssland i första gruppspelsmatchen, men laget har återhämtat sig starkt och efter den tunga förlusten blev det seger mot både Grekland och Polen.

Försvarsspelet har varit oerhört bra och man har bara släppt in 1 mål på de 2 senaste matcherna. Dem går alltså in med gott självförtroende inför dagens drabbning.

Portugal lyckades med att gå vidare ifrån "dödens grupp" och detta på ett högst imponerande sätt! Man spelade riktigt bra mot Tyskland men det blev en hedersam förlust, efter detta så besegrades Danmark (2-3) och Holland (2-1).

Cristiano Ronaldo är stekhet för tillfället och försvaret i Tjeckien är väl underrättade om detta. Man kommer antagligen inte att ge Ronaldo många gratismeter till att röra sig på. Krympa ytorna är A och O för att Tjeckien ska kunna ha en vettig chans till vinst.

Matchbilden bör vara självklar. Portugal kommer förmodligen att ta tag i spelet redan från start och tjeckerna kommer att försöka ligga rätt i sina försvarspositioner och satsa på kontringar.

Risken är stor att matchen kan bli en aning "låst" till en början iallafall. Ingen vill ge bort något gratis.

6 kommentarer:

 1. Jag är själv lite kluven till den här metoden då det känns som att pengarna man lägger på försäkring överskrider den vinst man plockar hem efter 10 då oddset för ö/u inte lyckats sjunka så kraftigt. Misstänker att du antingen kör en annan ö/u marknad än det som står i fotbollspengar eller att du grönar ut långt efter 10 min, säg mellan 15-25 min. kan ha fel men för min del har jag inte fått ihop det, nästan så att jag tjänar på att det blir mål tidigt i matchen. du får gärna dela med dig av hur du gör om du vill(iniestadag@hotmail.com) men förstår om du har hittat en nisch som du vill behålla för dig själv. återigen, tack för en super blogg för övrigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Du har nog fått lite om bakfoten om vad sports trading handlar om. För det första så finns där inga trading system som är 100% vattentäta. Hade man kunnat gröna efter 10 minuter varenda gång så skulle metoden aldrig behöva förlora och då hade alla börjat göra precis detta.

   Lönsamheten hade sakta mer säkert därför försvunnit. Jag kör precis som Fotbollspengar rekommenderar förutom att jag experimenterar med försäkringarna.

   Grejen är den att man slipper vara rädd för att extremt tidigt mål och genom att ha tagit bort den här risken ligger man riktigt bra till. Ibland går det att gröna efter 10 min men det är väldigt sällan, då får man ligga kvar och precis detta gör jag.

   Oftast så följer jag matchen LIVE och agerar om matchbilden svänger fram och tillbaka eller ett lag dominerar totalt.

   Men som sagt, där finns inga tradingsystem som levererar 100% vinster alltid.

   Radera
  2. Tackar för ditt svar.

   Jag är mer än medveten om att det inte finns några system som levererar till 100%. Det jag fick till svar var ungefär det man väntat sig, att laborerar med försäkringar samt invänta rätt tillfälle att gröna ut vilket brukar vara runt 15e-20e min för min del.

   Trodde hela grejen med just detta system var att trada ut efter 10 min och just därför blev man lite kluven. Men det är precis som du säger, hade det varit så enkelt så hade det inte varit lönsamt i längden och det förstod jag faktiskt från början :-). Trodde bara jag hade missat något.

   Allt gott

   Radera
  3. Ingen problem, jag svarar gärna på frågor :)

   Det trodde jag också till en början om jag ska vara ärlig men som sagt, skulle fallet bara så så skulle man aldrig behöva förlora. Antingen hade man gått plus-minus-noll eller så hade man vunnit.

   Man kan ju även välja att satsa lite mindre på försäkringen om man är redo att ta en liten förlust vid ett tidigt mål. Det gäller att analysera den förväntade matchbilden så gott det går och sedan bilda sig en uppfattning.

   Jag är säker på att du förstod detta från början, men ville ändå tala klartext :)

   Radera
 2. Hur kan du gått plus på denna? Jag ryggade dig på detta spelet. Gick inte trada ut på 10 minuter. Fortsatte du utan försäkring?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Läs föregående kommentar så förstår du vad metoden går ut på :)

   Radera