torsdag 14 juni 2012

Statistik för EM 2012 hittar ni till höger

Jag har nu lagt upp sports trading statistik för EM 2012 i höger sidebar här på bloggen. Som ni ser så lyser förlusterna med sin frånvaro (i skrivande stund) och målet är att inte stöta på en enda förlust under mästerskapet.

Ett högt mål som kommer att bli tufft, men jag ska fortsätta analysera matcherna från topp till tå och hitta de allra bästa tradingspelen.

Målet är även att bevisa för alla som tvivlar på att spelsystemen och tradingmetoderna från Fotbollspengar kan vara lönsamma i längden. Har nämligen fått ett par väldigt arga mail där jag nästintill blivit utskälld på grund av att jag rekommenderar Fotbollspengar 4.0 till alla mina läsare.

Ska jag vara helt ärlig så förstår jag ingenting när jag får såna mail. Enligt mig (just det, min personliga åsikt) så är Fotbollspengar något som verkligen fungerar och då ser jag det som en självklarhet att tipsa om produkten.

Jag står själv 100% bakom produkten och jag vet även att det fungerar klockrent om man gör på rätt sätt. Jag har haft tid att utvärdera den då jag köpte ett medlemskap år 2009 och sedan dess har jag varit en trogen kund.

Jag har även tjänat väldigt bra med pengar på att frekvent använda mig av samtliga spelsystem och tradingmetoder så jag anser produkten vara den allra bästa i branschen just nu. Den är även på svenska med svensk support och det underlättar en hel del.

Så med andra ord, bespara mig gärna era arga och upprörda mail. I fortsättningen så kommer jag inte att svara på dessa. Då lägger jag hellre min tid på att hitta bra och prisvärda tradingspel som mina läsare kan ha nytta av plus att jag gärna svarar på kommentarer/mail som inte innehåller en massa ilska utan frågor och funderingar kring sports trading.

Alla kan inte tycka likadant. Vissa tycker säkert att Fotbollspengar är en bluff som bara ska tjäna pengar på att sälja skit till folk. Absolut, jag respekterar den åsikten. Det är en fri värld. Men då förutsätter jag också att min åsikt respekteras i detta fall.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar