tisdag 5 juni 2012

Nya kunder får 500 kr i startbonus hos Betfair !

Du har väl inte missat Betfairs EM-kampanj där dem istället för 250 kr (ordinarie bonus) erbjuder samtliga nya kunder hela 500 kr i startbonus !? Inte nog med detta, sedan innan så kör Betfair med cashback och detta betyder att ju fler Betfairpoäng (du samlar dessa genom att spela) du samlar, desto mer pengar får du i cashback !

Men detta gäller endast de första 30 dagarna. Är du en riktig "high-roller" så kan du tjäna uppemot 10.000 kr på dessa 30 dagar. Av erfarenhet vet jag att detta nästan är omöjligt men spelar man "lagom" så ska man kunna plocka ut mellan 500-1000 kr efter att tiden har gått ut. Fint med såna extrapengar :)

Betfairs kampanj på 500 kr i startbonus gäller bara tills EM startar. Sen går det tillbaks till 250 kr igen. Därför, om du funderar på att bli medlem, så rekommenderar jag att göra detta idag då EM börjar om ungefär 2 dagar !

Kampanjen fungerar som så att du sätter in pengar, satsar 500 kr på ett spel du tror på, och om du förlorar så återbetalas dina 500 kr direkt. Inga konstigheter alltså. Lyckas du vinna så får du "bara" vinstpengarna. Därför rekommenderar jag att satsa på ett högt odds då du får chansen att vinna mycket pengar men inte riskera dina egna pengar!

För mer information om kampanjen och även vilka villkor som gäller, klicka på bannern här nedanför.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar