onsdag 20 juni 2012

Nej! Vad händer ?

Nu är det illa! EM matcherna börjar tunnas ut och idag är det första dagen som inte någon match ska spelas sedan den 8 juni ! Ska jag vara ärlig så har jag lite ångest... Vad ska man hitta på med ikväll ?

Alla förslag tas emot med öppna armar.

Men samtidigt ser jag fram emot kvartsfinalerna! Vad sägs om:

Tjeckien - Portugal
Tyskland - Grekland
Spanien - Frankrike
England - Italien


Wow! Det lär bli sevärda matcher. Givetvis så kommer jag att rekommendera tradingspel på samtliga matcher. I gruppspelet så lär du som ryggade ha tjänat en hel del pengar med hjälp av Fotbollspengars strategier och metoder och jag kan nästan garantera samma scenario i kvartsfinalerna!

Jag är fortfarande inte nöjd (varför skulle man vara det egentligen?) och därför siktar jag på många fler vinster innan EM är avslutat.

Imorgon kör vi igen! Tjeckien - Portugal står på tur och jag har redan börjat analysera matchbilden. Glöm inte att kika in imorgon för då lär ett eller flera tradingspel publiceras här på bloggen.

Tills dess, må gott och ta vara på sommarvärmen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar