onsdag 27 juni 2012

Tradingspel nummer 68: Portugal - Spanien

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Oddsbörs: @ Betfair

Resultat: RÄTT !!! Här var det aldrig någon fara på taket :) Klockrent !

Kommentar/Analys:


Då var det äntligen dags för semifinalerna och vilka drabbningar vi har att se fram emot ! Först ut är mötet mellan Portugal och Spanien och imorgon ska Tyskland möta Italien! Det lär bli sevärda matcher båda två :)

Att Spanien skulle komma till semifinal är väl inga konstigheter men att Portugal har lyckats komma såhär långt då dem som bekant var i "dödens grupp" hade väl inte precis alla tippat på. Men laget har gjort det bra och en viss Cristiano Ronaldo har imponerat extremt mycket !

Det är på hans axlar det tyngsta ansvaret vilar och ska Portugal kunna rubba Spanien så måste den mannen ha vaknat på rätt sida idag...

Inte mycket att säga om Spanien, laget imponerar både framåt och bakåt och på de 3 senaste matcherna har man inte släppt in ett enda mål. Starkt!

Om man då ska ge sig på att analysera matchbilden, hur kommer den att se ut ? Det lär väl inte bli någon "hawaiifotboll" då främst Portugal kommer att täppa till ytorna så gott det går och dem kommer även att försöka ta bort Iniesta och Xavi så gott det går. Lyckas man med detta så har man vunnit extremt mycket mot ett lag som Spanien.

Det känns som en tight match där Spanien antagligen kommer att föra spelet den mesta tiden. Resultatmetoden 1 spelas därför med gott självförtroende :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar