torsdag 14 juni 2012

Tradingspel nummer 58: Spanien - Irland

Tradingmetod: Variant 1 Av Resultatjaktmetoden

Försäkringar: Jag använder mig endast av "försäkring 2" denna gången. Det får bli en helförsäkring för att vara på den stensäkra sidan.

Resultat: RÄTT !!! Men jag skulle INTE gått ifrån reglerna kring metoden. Redan efter 4 minuter gjorde Spanien mål och det innebar att det inte gick att gröna ut. Jag hade inte förväntat mig ett så pass tidigt mål. Hade jag istället valt 3-0 (som metoden rekommenderar om oddsen var som dem var) så hade jag kunnat gröna hur enkelt som helst. Istället fick jag "gambla" lite och vänta ut bättre odds. Detta gick vägen och efter ungefär 25-30 minuter så kunde man gröna till en liten vinst. 


Dåligt av mig, det erkänner jag. Nästa gång så ska jag hålla mig till reglerna. Men som sagt, det blev ändå en liten vinst till alla som ryggade :)
Kommentar/Analys:


Spanien var en aning bleka mot Italien i förra matchen men det var nog bara premiär nerverna som spökade skulle jag tro. Men samtidigt gjorde Italien det oerhört svårt för spanjorerna att skapa farliga målchanser och inget ont om dagens motstånd, Irland, men det lär nog skapas fler målchanser gissar jag på !

Det vore en megasensation om Spanien skulle tappa poäng och det lär bli ett försvarsinriktat Irland vi får se ikväll.

Irland måste samtidigt gå för vinst så det är minst sagt ingen rolig situation för Mr Trapattoni.

Behöver egentligen inte analysera läget så mycket mer. Detta ska Spanien klara av helt enkelt.

OBS: Jag vet att Fotbollspengar rekommenderar spel på 3-0 på huvudmarknaden när oddsen ser ut som dem gör men idag väljer jag ändå spel på 2-0 då det är EM det gäller och alla matcher är oftast ganska tighta.

Min förhoppning är att Spanien ska ta tag i taktpinnen så att man någon gång under första eller andra halvlek ska kunna gröna ut till en vinst :)

4 kommentarer:

 1. Hej!! Undrar hur mycket du brukar tjäna per spel i snittt ungefär??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Brukar försöka tjäna ett par hundralappar på varje spel. Så genomsnittet ligger nog på 300 kr skulle jag gissa på.

   1-2 matcher med 300 i vinst varje dag blir fina pengar i slutet på månaden :)

   Radera
 2. Tråkigt att du spelade mot "reglerna".
  Själv lirade jag efter dem, och kunde gröna ut fint i paus.
  Kommer återkomma en del i bloggen i framtiden, gillar trading precis som du..
  Själv grönat på alla em matcher så långt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa, det var riktigt surt faktiskt. Men jag får helt enkelt skylla mig själv. Inte mer än rätt när man går emot reglerna tycker jag.

   Trodde att Irland skulle kunna hålla 0-0 en aning längre än 4 minuter...

   Då får jag gratulera. Riktigt kul att du ryggade spelet ! Att gå igenom hela EM-slutspelet utan någon förlust är också min förhoppning men det lär nog bli svårt.

   Men ingenting är omöjligt som man säger :)

   Radera