Tradingspel nummer 60: Tjeckien - Polen

Tradingmetod: Hedging X

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: Inga försäkringar.

Resultat: FEL !!! Då blev första förlusten på EM matcherna ett faktum till slut... Polen startade riktigt bra men kunde inte få in bollen. Därefter sjönk tempot ganska rejält och det dröjde enda tills 71:a minuten innan första målet kom! Då var det ännu roligare att jag hade tradat ut i 65:e minuten till en förlust.

Ska man hitta något positivt så var det att insatsen var låg (det bör den alltid vara när försäkringar inte används) plus att jag hade förlorat lite mer pengar om matchen hade slutat 0-0. Första förlusten och förhoppningsvis den sista innan EM tar slut...
Kommentar/Analys:

De flesta visste redan innan EM startade att Polen var ett bra lag, men jag tror ändå att många är överraskade av hur spelet ser ut och att man faktiskt även kan matcha de lite bättre lagen. Det såg vi inte minst mot Ryssland i förra matchen.

Men fast att Polen har imponerat i inledningen av EM så har dem satt sig i en besvärlig situation inför sista gruppspelsmatchen. Det är nämligen så att både en förlust och ett oavgjort resultat innebär tack och adjö till avancemang.

Man är alltså piskade att vinna mot Tjeckien idag då tjeckerna för tillfället ligger på andraplats med 3 inspelade poäng medan Polen ligger på tredjeplats med 2 poäng.

Vad ska man säga om Tjeckien då ? Det var en rejäl uppryckning mot Grekland i förra matchen och man vann välförtjänt. Vissa stunder såg det riktigt bra ut men efter grekernas reducering blev det en aning darrigt men det gick vägen.

Man är väl medvetna om att Polen måste framåt i banan och detta kommer garanterat att skapa luckor i försvaret som tjeckerna kan utnyttja med vassa kontringar.

Med detta sagt så bör Hedging X metoden fungera utmärkt då Polen måste göra mål ! Just detta scenario hoppas jag på men skulle Tjeckien dundra in det första målet så kommer jag även då att gröna ut.

Det skulle faktiskt förvåna mig om resultattavlan visade 0-0 i halvlek...