måndag 11 juni 2012

Tradingspel nummer 55: Ukraina - Sverige

Tradingmetod: Resultatmetoden 1

Resultat: RÄTT !!! Det såg extremt bra ut efter första halvlek då ställningen var 0-0 men efter 3 snabba mål i andra halvlek så blev jag lite orolig. Valde då att agera och köpa på mig nya resultat för att vara på den säkra sidan. Eller, jag valde faktiskt att agera när det blev 1-1 i matchen. Det är alltid bättre att ligga steget före än steget efter. Vinsten blev reducerad men å andra sidan blev det till slut en säker tradingvinst :) Off the record, Sverige var dock inget vidare i matchen... Nu blir det extremt svårt att ta sig vidare från gruppspelet.  

Kommentar/Analys:


Då var det äntligen dags för Sverige att gå in i turneringen och man gör det mot en av värdnationerna, Ukraina. Ni som såg Grekland - Polen såg också hur taggade Polen var i början av matchen och hur avvaktande grekerna var. Jag tror på en liknande matchbild idag då man egentligen inte riktigt vet hur bra Ukraina är.

Sverige kommer säkert låta Ukraina föra spelet till en början men sedan ta över mer och mer ju längre matchen lider. Med hjälp av de ukrainska fansen så blir det förmodligen en extremt svår nöt att knäcka för Hamrèns mannar.

Jag tror på en tillknäppt historia där det blir viktigare att inte göra några onödiga misstag än att anfalla framåt. Det enda som kan vara till en nackdel är Ukrainas adrenalin. Det kan givetvis fungera som positiv tändvätska men det kan också stjälpa laget om några utav spelarna är övertända.

Men det är inga nybörjare vi snackar om och många av spelarna har sedan tidigare spelat stora och viktiga matcher så det bör inte bli ett problem.

Jag tycker att Resultatmetoden 1 passar utmärkt idag med tanke på den förmodade matchbilden. Jag kommer att spela på samtliga resultat som rekommenderas i exemplet i Fotbollspengar. Detta borde räcka väldigt långt.

Men följ alltid matchen In-Play om något oförutsägbart skulle inträffa. Då gäller det att agera.

Slutligen, heja Sverige !

4 kommentarer:

 1. Hej!
  Först å främst, lycka till med ditt spel ikväll.

  Hur mycket skulle du vilja säga att skivan fotbollspengar är värd?

  Är det värt att köpa den även om man bara kommer att starta sin bankrulle med 2000 kr?
  Mvh

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar för det :) Känns riktigt bra på förhand så det ska nog kunna bli lite nya "EM-pengar" på kontot.

   Det är väldigt svårt att sia om hur mycket det är värt. Men om man tänker på hur många timmar av utvärderingar och undersökningar som har lagts ner på samtliga tradingmetoder som Fotbollspengar innehåller så är det bra mycket mer än 990 kr som jag säljer det för.

   Där finns många andra produkter som säljs för mindre summor men då får man också vad man betalar för. Jag vet, har testat ett dussintal skulle jag tro utan goda resultat...

   2000 kr i bankrulle är kanon att börja med. Exakt samma summa körde jag faktiskt igång med i början på min tradingkarriär :)

   Då kan man "vara med på allvar" från början så att säga.

   Radera
 2. Tack för snabbt svar!

  SvaraRadera