måndag 18 juni 2012

Tradingspel nummer 63: Italien - Irland

Tradingmetod: Fegisen

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkringar: 75% försäkring

Resultat: RÄTT !!! Med tradingmetoden Fegisen blir där inga jättestora vinster varje gång men samtidigt så undviker man förluster extremt ofta. Här blev det precis som jag beräknade, en enkel tradingvinst !

Kommentar/Analys:


Det måste vara fruktansvärt jobbigt för Italien att vara i exakt samma läge som när Sverige och Danmark gick vidare på deras bekostnad 2004... Spelar Kroatien och Spanien 2-2,3-3,4-4 etc så åker Italien ut. Kvittar om dem mosar irländarna med t.ex 11-0.

Men för det första så behöver dem inte bry sig om resultatet i Kroatien - Spanien matchen. Där ska ju faktiskt spelas 90 minuter i deras egen match också.

Irland är redan ute ur turneringen då man förlorat 2 raka matcher, endast gjort 1 mål framåt och släppt in hela 7 stycken bakåt! Nu har ju motståndet varit hyfsat bra i båda matcherna men det är på tok för dåligt ändå i ett EM slutspel.

Man har alltså "bara" äran att spela för och man kommer säkerligen bjuda upp till dans i dagens match. Där finns för mycket stolthet i laget och man vill nog verkligen försöka avsluta på ett värdigt sätt.

Då är frågan, klarar man då av detta ? Jag är oerhört tveksam. Italien känns för bra för att Irland ska kunna stå emot. Italien har även ett riktigt starkt försvar som inte kommer att göra många misstag.

Tradingmetoden Fegisen uppfyller samtliga kriterier och den känns klockren att använda sig av idag :) Känns som en riktigt stabil vinst!

2 kommentarer:

  1. Vad tror du om samma upplägg för Sverige-Frankrike?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kriterierna stämmer inte riktigt in för att spel ska vara aktuellt på Sverige - Frankrike, men givetvis kan samma koncept fungera ändå.

      Radera