torsdag 24 maj 2012

Inte långt kvar till EM-festen !

Nu är det inte långt kvar till sommarens EM-slutspel och den 8 juni klockan 18:00 är det dags ! Alltså, bara 2 veckor kvar när detta skrivs...

Min uppladdning kommer att bestå av en riktigt härlig semester som startar imorgon. Då bär det först av till Kastrup med tåg för att sedan åka vidare till Turkiet ! Ska bli riktigt skönt ! Åker imorgon och kommer tillbaka den 2 juni.

Så tyvärr kommer inga tradingtips att publiceras under denna tidsperiod. Har egentligen inte så stor betydelse då det knappt finns några prisvärda matcher att trada på. Vi får helt enkelt bita ihop och vänta in den 8 juni...

Då garanterar jag att tradingtips kommer att publiceras nästan dagligen. Jag har satt ett mål på att tjäna runt 20.000 kr på EM matcherna. Det återstår att se om detta blir verklighet men jag ska jobba hårt för att få fram prisvärda tradingspel. Det har ni mitt ord på.

Metoderna jag kommer att använda mig av är att följa matcherna In-Play och sedan utnyttja små oddsrörelser på olika marknader med hjälp av BetAngel såklart, men jag kommer även att använda metoderna som presenteras i Fotbollspengar 4.0 materialet. Så om du vill hänga med i sommar och tjäna riktigt mycket pengar så rekommenderar jag att du investerar i ett exemplar av Fotbollspengar 4.0.

Då är du laddad med 25 lönsamma tradingmetoder samt att du får tillgång till gratis tradingtips från den här bloggen. Kan det bli bättre än så ? Men... där finns bara 3 CD-skivor kvar till priset av 990 kr så det gäller att agera inom snar framtid om du vill lägga vantarna på ett exemplar. Läs mer här.

Jag rekommenderar även att du tar dig en titt på The Black Files samt Payback Express. När det gäller The Black Files så finns 4 skivor tillgängliga och när det gäller Payback Express skivorna så finns även här endast 4 exemplar kvar.

Genom att t.ex investera i Fotbollspengar 4.0 och The Black Files så kommer du kunna lära dig några av de mest lönsamma och smartaste tradingmetoderna som nätet har att erbjuda kan jag lova. Rekommenderas starkt till alla som vill tjäna pengar på sports trading.

Men å andra sidan, Payback Express erbjuderm material som gör det möjligt att börja tjäna pengar helt riskfritt och 100% säkert. Låter väl inte helt fel det heller ? :)

Nu tackar jag för mig och jag kommer tillbaka den 2 juni med full kraft igen !

4 kommentarer:

 1. Hej, har uppskattat din blogg tidigare men tycker att det är synd att du har blivit en försäljningskanal till i mina ögon icke prisvärda
  fotbollspengar. Är man nybörjare kan man lätt tro att att trading går att utföra enligt en manual. Både du och jag vet att det inte finns några statiska system som ger guld och gröna skogar utan det är kunskap om hur man läser av oddsen som är nyckeln. Att köpa en cd skiva kan möjligtvis ge en grundläggande kunskap (som finns gratis tillgängligt på nätet) men det är definitivt ingen genväg till rikedom. Det kan endast uppnås genom hårt arbete inom den fascinerande tradingvärlden. Så bestäm dig för om du ska ha en blogg för oss tradare eller en illa dold annonsplats. Självklart vill du tjäna pengar på annonser och det är helt ok men jag hoppas att du i bloggen kommer tillbaka som bloggare och inte försäljare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena !

   Tråkigt att du har den åsikten. Med "icke prisvärda Fotbollspengar", hur menar du då ? Vad är inte prisvärt ? Man får 25 beprövade tradingmetoder som iallafall jag tycker är riktigt bra.

   Visst, alla håller inte samma mått men genom att välja ut en 4-5 stycken som fungerar för en själv så kan man tjäna pengar på ett väldigt säkert sätt.

   Absolut, det har du helt rätt i. Där är absolut ingen garanti på att man kommer att tjäna pengar bara man gör si och så. Trading innehåller inte bara skicklighet utan också en gnutta tur. I fotboll kan allt hända.

   Men det handlar alltid om att minimera sina förluster på bästa sätt för att på så sätt aldrig förlora stora summor. Det är precis detta som Fotbollspengar vill framhäva med sina metoder.

   Där finns alltid genvägar till rikedom. Det gäller bara att veta vilka genvägar som är de rätta. Att bli miljonär med metoderna från Fotbollspengar inom 2-3 månader är helt omöjligt om man då inte har ett enormt stort startkapital.

   Det handlar inte om detta. Det handlar om att hela tiden bygga upp sin spelkassa sakta men säkert. Till slut så kan man lägga sin på en "högre nivå" men då bör man behärska metodena till punkt och prickar innan detta blir aktuellt.

   "Hårt arbete" behöver inte alls krävas inom tradingvärlden. Använder man sig av strategier och metoder som är lönsamma i längden så vet man att pengar kommer att tjänas. Förluster tillhör, men med metoder som verkligen fungerar så vet man att dessa kommer att vändas till vinster.

   Jag ser mig inte som någon "försäljare". Jag har testat 20-30 olika produkter inom ämnet sports trading och nästan alla har varit skräp. Dessa rekommenderar jag inte heller på bloggen.

   Men när jag hittar något bra och som verkligen fungerar så tvekar jag inte en sekund på att rekommendera detta till mina läsare.

   Jag kommer att fortsätta rekommendera Fotbollspengar då jag tycker produkten är den allra bästa på marknaden just nu. Det är frivilligt att läsa eller köpa det jag rekommenderar.

   Men jag tackar så mycket för dina åsikter. Alltid kul och veta vad mina läsare tycker och tänker :)

   Radera
 2. Hej Rasmus
  Tycker mycket om din blogg och är imponerad med dina fullträffar så ofta fast själv är jag inte så framgångsrik men har för måll att bli bra fotbollstrader:) Ser fram emot EM också och undrar en sak---när du säger att du satt upp ett måll att tjänna runt 20 000 kr, hur stor bankrule bör man ha för att uppnå detta måll, ungeför då.?....jag skulle nöja mig med 10 000 också men undrar procentuellt om du kan förklara lite och hur jag skulle kunna sätta upp mitt mål. Tack i förväg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Jag tackar för det, alltid kul när mitt arbete uppskattas :)

   Riktigt kul att du har dem tankarna ! Alla kan bli det och i början gäller det bara att sätta sig in i hur allt fungerar. Att gå långsamt framåt är där absolut inget fel i, iallafall när det gäller sports trading ;)

   Det är väldigt svårt att säga, det beror ju på hur framgångsrik man är i sina spel. Men jag själv har iallafall 50.000 kr på mitt Betfair konto och dessa gör jag ofta om till ungefär 60.000-70.000 när de stora ligorna är igång.

   Men det borde räcka med en bankrulle på 25.000 för att göra om detta till 45.000 inom en månad. Men då bör man också vara en väldigt aktiv tradare. Detta blir inga problem när EM-matcher ska spelas nästan varje dag i en månads tid.

   Mitt tips är att sätta upp ett mål för varje dag. Har du 10.000 kr på ditt Betfair konto kan du sätta upp mål för varje dag eller varje vecka.

   Jag brukar själv köra med varje vecka och när veckan är slut utvärderar jag hur det har gått och sedan börjar jag om. Jag tar alltså inte mina vinstpengar med i beräkningen utan kör med samma bankrulle hela månaden. Startar jag med 10.000 och vinner 2000 första veckan, så börjar jag alltså om från 10.000 nästa vecka.

   Man kan även sätta upp mål för varje dag men då blir det lätt stressigt om man förlorar på en match. Då vill man ju så gärna vinna tillbaka och ligga plus efter att dagen är slut.

   Då är det fruktansvärt lätt att göra onödiga misstag som kostar en hel del pengar... Därför gillar jag veckomål :)

   Radera