måndag 22 mars 2010

Vad är Sports Arbitrage ?

Du har säkert hört talas om det, Sports Arbitrage... Men vad handlar det egentligen om ? Det hade jag tänkt att förklara för alla som är intresserade :)

Vad är Sports Arbitrage?

Sport Arbitrage är när man utnyttjar spelbolagens olika odds och får en fördel (Arbitrage) Ett exempel kan vara att hos Unibet får man 2,15 i odds på en tennisspelare. Sen kan man spela på den andra tennisspelaren hos Betway till oddset 2,10. Då kan man göra ett så kallat Arbitrage och vinna hur det än går i matchen.

Är någon intresserad av att börja med Sports Arbitrage så rekommenderar jag att ni läser denna gratisguide om hur man ska gå tillväga om man vill bli riktigt framgångsrik inom detta. Man behöver givetvis inte "läsa" någon guide om detta för det är inte så svårt. Det är bara att börja leta Arbitrage möjligheter från olika spelbolag :)

Men även inom detta finns lite tips och trix och i guiden kan ni hitta dessa tips och trix.

Ni hittar guiden på RebelBetting.com

Skriv in ert namn och Email adress så kommer ni få guiden skickat till er mail direkt. Den går att ladda ner både på svenska och engelska.

Jag har fått många frågor angående vilka bookmakers som brukar erbjuda högst odds. Det är en rätt så dum fråga då det varierar oerhört mycket.

Men om ni vill ha min personliga åsikt så är dessa 3 spelbolag dom jag använder mig mest av när jag gör arbitrage affärer har jag märkt.

1. Betway - 1000 Kr I Bonus

Har märkt att väldigt ofta kan man hitta arbitrage möjligheter från Betway.Detta på grund av att bolaget ligger väldigt högt med odds på olika sporter. Jag rankar Betway som nummer 1.

2. Unibet - 600 Kr I Bonus

När de tidiga oddsen på matcher kommer ut så ligger nästan alltid Unibet högst ! Är man snabb så kan man tjäna riktigt bra med pengar om man använder sig av detta spelbolag. Det kan röra sig om så mycket som 10% när en Arbitrage möjlighet visar sig !

3. Nordicbet - 1000 Kr I Bonus

Det är inte lika ofta som jag hittar Arbitrage möjligheter hos Nordicbet. Men när jag gör det så handlar det mest om de lägre ligorna i Europa. Nordicbet har en tendens att ligga väldigt högt i odds på dessa matcher.

Jag har märkt i mina arbitrage affärer att väldigt ofta så blir det Betway eller Unibet jag använder mig av.

Dessa två bolag ligger nästan alltid högt med oddsen i början men det gäller att vara snabb, sports arbitrage möjligheter kan försvinna väldigt snabbt !

Ni som väljer att börja med detta kommer att kunna tjäna pengar helt riskfritt :) Det är svårt att ha det som heltidsjobb men det kommer att bli en härlig extrainkomst varje månad.

Jag har räknat ut att jag ligger på mellan 10-15% ökning av min bankrulle varje månad. Jämför det med vad olika banker erbjuder i ränta så kommer du nog på att du kommer att tjäna mycket mer om du använder dig av sports arbitrage.

Det kan ta extremt lång tid att hitta arbitrage möjligheter manuellt så varför inte låta RebelBetting hjälpa dig med just detta ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar