tisdag 9 mars 2010

Betfair Trading - Tjäna pengar på hästar?

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Har ni läst runt på olika forum och surfat in på olika trading hemsidor har ni säkert sett att många påstår sig att tjäna STORA pengar på hästkapplöpning på Betfair. Då kommer ju frågan, tjänar dem verkligen pengar eller det är bara skitsnack???

Jag har faktiskt aldrig riktigt intresserat mig för hästkapplöpning på Betfair. Visst, i början av min trading karriär läste jag överallt att många engelsmän trada på hästar och många tjänade stora summor. Men fotboll har alltid varit mitt stora intresse så jag har aldrig riktigt brytt mig om att trada på hästar.

Men för ungefär 2-3 veckor sedan fick jag upp ögonen för detta och tänkte ge det en ärlig chans.

2 webbsidor som man måste använda sig av om man ska trada på hästar är:

Sportinglife.com

Racingpost.com

På dessa sidor får man fram massor av gångbar information för att man ska kunna tjäna pengar på Betfair. Det handlar inte om att BOKA hästar till odds 6-7 och riskera 600 kronor om just den hästen lyckas vinna. Det handlar inte heller om att hitta hästar som vinner och sen hoppas på turen. Sånt sysslar inte traders med. Vi TRADAR oddsen och gör en garanterad vinst hur det än går i evenemanget.

Jag har hållt på med detta i någon vecka och har tjänat bra med pengar. Jag började lite försiktigt och satsa 100-200 kronor på mina trades. För kan man inte tjäna pengar med 100-200 kronor så kommer man definitivt inte kunna tjäna pengar med 1000-2000 eller mer... Det är precis här som många traders slänger bort hela sin karriär.

Man köper ett trading system eller hittar någon bra information som är gratis på nätet och tänker: Detta låter ju sinnesbra !!! Jag sätter in 10.000 kronor på Betfair och tradar med ALLT ! Då kommer jag ju att vinna MASSOR !!! Kan ni förutse hur det kommer att gå för denna personen???

Utan någon erfarenhet alls kastar han sig in i trading världen och ska tjäna "lätta pengar" Men... där finns inget som heter lätta pengar. Det krävs tålamod, disciplin och rätt tankesätt om man vill framgångsrik på Betfair.

Om vi ska gå tillbaka till han som sätter hela sin bankrulle på ett hästlopp... Turen kanske finns där och han vinner men i det långa loppet kommer han aldrig att tjäna pengar.

Där finns massor av regler som man BÖR hålla sig till när man tradar på Betfair, och en av dessa är:

ANVÄND ALDRIG HELA DIN BANKRULLE NÄR DU SKA TRADA.

Det kvittar om du känner dig sådär OERHÖRT säker på att du kommer att vinna. Som sagt, där finns inga lätta pengar...

Det är faktiskt rätt enkelt att trada på hästar. Man kan se med hjälp av olika hjälpmedel var oddsen är på väg. Det är lite svårare i fotbollsmatcher.

Jag kommer att hålla alla intresserade uppdaterade om hur det går med min trading på Betfair och kommer att förklara hur man ska gå tillväga om man vill tjäna pengar på detta sätt.

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar