söndag 28 mars 2010

Häst att trada på !!!

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Här har ni ett grymt värdefullt tradingtips för idag.

Det gäller ett hästlopp.

Var: Hexham.
När: 15:10
Vad: Hästar.

Hästen Master Fong tradas i skrivande stund på 3,85-3,90. Den hästen kommer att sjunka rejält i odds väldigt snart ! Racingpost och Sportinglife har guide priser på 2,75 och 3. Alla bookmakers ligger mellan 3-3,5 ! SKYNDA ATT FYNDA !

Jag själv lyckades få 2000 kronor matchade till oddset 4,0 :)

Detta kommer att bli "lätta" tradingpengar !

När oddset går ner till 3,60 ungefär tänker jag trada ut till en bra vinst.

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar