onsdag 31 mars 2010

BOKA Tiger Woods !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Just nu går det att BOKA Tiger Woods för så lite som 5,6 på Betfair !!! Mitt tips är: GÖR DET DIREKT OM DU VILL TJÄNA LÄTTA PENGAR ! Oddset kommer att gå upp och du kan trada ut till en bra vinst innan US Masters ens sätter igång. Den 8 april startar det.
Många kommer att vilja BOKA Woods pga allt som har hänt runt omkring han och det medför ju att oddset kommer att skjuta i höjden, och det är väl inte möjligt att han går och vinner??????

Ernie Els har tradats för fantasipriserna 40 och till och med 50 ! Nu ligger han på 13-14 och det är mer rimligt. Jag anser att han borde vara favorit till segern.

Jag har själv BOKAt Tiger Woods för 2000 kronor till oddset 5,6. Blir spännande att följa ! Skulle oddset av någon anledning gå neråt istället så har jag en stop/loss på 2 tick. Men det är nog ingen risk anser jag.

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

2 kommentarer:

  1. Kan du rekommendera Easy Trader Pro 2? Finns det många strategier som verkar bra där?

    SvaraRadera
  2. Jag rekommenderar inte ETP 2 ! Det är faktiskt rätt så dåligt enligt mig. Men inorgon kommer jag att skriva om något som är riktigt bra :)

    SvaraRadera