tisdag 16 mars 2010

Tjäna pengar på favoriten innan matchen startar.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Har faktiskt redan tradat lite ikväll fastän Champions League matcherna inte ens har börjat. En metod som fungerar väldigt bra innan ens matchen har börjat är att köpa in sig på ett lag ungefär 1 timme innan avspark (Spela på att laget ska vinna) sedan ska man försöka vinna 1-3 ticks innan start. Det var precis det jag gjorde på Chelsea - Inter och Sevilla - CSKA Moskva.

1 timme innan start var Chelsea odds uppe i 1,68. Jag valde då att satsa 3000 kronor på detta oddset. Det blev matchat direkt och med hjälp av BetAngel så la jag in ett BOKA spel på 1,65 direkt. (För att göra detta behövs inte BetAngel, det går lika bra med Betfair webbinterface)

Gjorde likadant i Sevilla matchen. Fast i denna match valde jag att bara satsa 1000 kronor. Jag fick oddset 1,66. När det hade blivit matchat så la BetAngel in ett BOKA spel till oddset 1,64. Sen var det bara att vänta...

Gjorde lite andra saker i ungefär 30 minuter. Kom tillbaka till datorn och såg gröna siffror överallt :) Båda BOKA spelen hade blivit matchade ! Jag gröna då ut så jag vinner lika mycket hur det än går. I Chelsea matchen blir där 54 kr och i Sevilla matchen blir där 13 kronor. Denna metoden fungerar väldigt bra på matcher där det har satsats mycket pengar.

Vill ni läsa lite mer om denna metod och andra metoder så kan ni göra det Tjäna pengar på favoriten innan matchen startar

Nu är det Chelsea - Inter ! HEJA CHELSEA !!! :)


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar