tisdag 30 mars 2010

Dagen började bra !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Dagen började fint idag ! Hittade hästen "My Matilda" och allt pekade på att oddset skulle sjunka rätt mycket. Köpte in mig för 2000 kronor på spela oddset 11,5 men fick bara 1623 kronor matchat. 20 minuter senare ligger oddset på 9,8 och jag trada ut till en härlig morgon vinst :)

Det roliga är att jag kan nästan ingenting om hästar och jag är inte ett dugg intresserad ! Men det kvittar när det gäller Betfair, tjäna pengar kan man göra ändå :)

Var sinnestrött igår kväll så det blev lite trading på Kaiserslautern - 1860 München. Blev 2 trades och jag trada upp mig till 51 kronor sen fick det räcka. Kände mig inte alls fokuserad och då är det bättre att gå ifrån.
Det är då dem miserabla misstagen kan visa sig !

Champions League idag och redan klockan 14:00 kan man se AFC match på Eurosport ! Kanske blir lite trading på den om det visar sig att den verkligen är "live" och inte 2-3 sekunder eftersänd.


Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar