måndag 8 mars 2010

Först till kvarn gäller !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Det var en stund sedan jag skrev här... Men nu är jag tillbaka ! Men jag kommer inte att lägga ut några trading tips längre. Bloggen kommer att fungera som en informationskälla gällande trading på Betfair. Jag kommer att lägga ut tips och trix och länka till webbsidor som du bör läsa angående trading. Det är faktiskt enkelt att tjäna pengar på Betfair om du gör rätt, och detta kommer jag hjälpa alla med.

För att kompensera alla som har viljat läsa tips den senaste veckan kommer här ett ENORMT bra tips på Melodifestivalen på lördag. Jag hade själv tänkt ta vara på den här möjligheten men jag vill vara snäll idag :)

Just nu går det att BOKA att Salem Al Fakir inte ska vinna i lördagens melodifestival till odds 5,4 på Betfair (Ligger runt 1000 kr där)

Men, du kan också SPELA att Salem Al Fakir VINNER hos Unibet för 7,5 gånger pengarna.

Du bokar lågt och spelar högt och gör en vinst hur det än går ! Där ligger också en tusenlapp på boka oddset 5,5 så FÖRST TILL KVARN GÄLLER !!! Dem pengarna kommer att försvinna idag tror jag...........

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar