lördag 20 mars 2010

Topptips förslag lördag.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


TOPPTIPSET LÖRDAG

1. Brommap. - AIK 1 X
2. Everton - Bolton 1 X
3. Portsmo. - Hull X 2
4. Stoke - Tottenham 1 X
5. Sunderl. - Birmingh. 1 X
6. Wigan - Burnley 1 2
7. Middlesbr - Reading 1
8. West Bro. - Preston 1 X

Kommentar: Tror att det kan skrälla till lite idag, förväntar mig bra utdelning. Tycker att både Everton och Wigan har blivit för stora favoriter.

128 kronor kostar detta system.


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar