onsdag 24 mars 2010

Dagens Topptips Förslag.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Spela Topptipset på Svenskaspel.se !


Då var det dags för ett Topptips igen ! Ser riktigt kul ut idag och det kan nog skrälla till i någon match !

TOPPTIPSET

1. Tottenham - Fulham X
2. Aston V. - Sunderl. 1 X
3. Blackburn - Birmingh. 1
4. Manch.C - Everton 1 X
5. Bologna - Roma X 2
6. Parma - Milan 1 X
7. Barcelona - Osasuna 1 X
8. Tenerife - Villarrea 1

Spela Topptipset på Svenskaspel.se !


Kommentar: Tottenham ska vara glada att dem fick med sig 0-0 från första mötet mot Fulham. Jag tror att Tottenham kommer att föra matchen men inte komma till riktigt farliga målchanser. 0-0 igen är absolut ingen utopi.

Sunderland var förbättrade i förra matchen och formen pekar uppåt. Aston Villa var en liten besvikelse mot Wolves och kan formen vara på väg neråt? Spelar Jones och Bent i Sunderland så kommer Aston Villas försvar få mycket att göra.

Blackburn fick med sig 1-1 på hemmaplan mot självaste Chelsea ! Starkt gjort med tanke på att dem hade ett B-lag nästan. Det kommer att höja självförtroendet avvsevärt. Birmingham har tappat allt som dem hade innan och förlusterna bara radas upp. Tror att Blackburn vinner knappt.

Manchester Citys vinst mot Fulham ska inte tas på så stort allvar. Fulham hade redan tankarna på Tottenham matchen... Everton kan väldigt mycket i sina bästa stunder men att dem ska vinna idag, nja, kryss och 2-2 kanske?

Roma får tillbaka spelare men "Mr Roma" förväntas inte kunna spela (Totti). Roma jagar Inter i toppen så något fel på motivationen ska där inte vara ! Bologna får tillbaka Marco Di Vaio men spelet imponerar inte på mig ett dugg. Får nog problem mot ett heltaggat Roma.

Parma förtjänade verkligen vinsten mot Bari men tappade till 1-1 i slutminuterna. Tror att laget är riktigt revanschsugna och mot Milan kommer det att bli tufft. Milan har Pato osäker till spel och det jag har sett på sistone som laget har presterat är inget att hänga i julgranen precis. 2-1 till Parma?

Nästan ALLA sätter en säker 1 på Barcelona mot Osasuna... 94% på en 1 !!!! Tittar man på de senaste mötena så brukar Barca ha problem mot Osasuna. Det komemr absolut inte att bli så lätt som streckfördelningen säger. 1 kryss rensar bort rätt många system och man vet ju aldrig i fotboll ;) Men det slutar väl med ett Messi hattrick.............

Tenerife är precis som Villareal. På hemmaplan spelar laget super bra för det mesta men på bortaplan stämmer inget. Analysen är inte så svår, Tenerife vinner medans Villareal förlorar.

Lycka till ikväll !
Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar