torsdag 11 mars 2010

Morgon trading på hästkapplöpning.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Idag körde jag lite trading på hästar på morgonkvisten. Ladda upp Racingpost och Sportinglife för att se vad guidepriserna skulle ligga på.

Gick igenom alla lopp och idag hittade jag 5 bra tradingmöjligheter.

Den första hästen var Gullible Gordon. Oddset låg i 4,2 och jag satsa 200 kronor för jag var rätt säker på att hästen skulle gå ner i odds vilket minut som helst men istället för att gå ner går den upp till 4,5 rätt snabbt och stannar där ett bra tag. Jag väljer då att trada ut för att vara på den säkra sidan och förlusten skrivs till 35 kronor.

Ingen bra början !

Nästa häst var Blue Spartan. Oddset på Betfair var 12 på att SPELA och jag satsade 200 kronor. Enligt Racingpost och Sportinglife skulle priset ligga runt 7-8 och när jag tittade vad alla bookmakers hade förr odds så låg dem mellan 6,7 och 8. Så detta var dagens bästa tradingmöjlighet ansåg jag !

Det visade sig att min teori var helt korrekt. Det tog ungefär 30 minuter sen hade oddset gått ner till 8.8. Jag valde då att trada ut och vinsten blir 65 kronor hur det än går.

Gick vidare till hästen Rescent. Oddset på Betfair låg på 8,6. När jag hade kollat runt på olika sidor borde oddset ligga mellan 7-8 ansåg jag. Köpte in mig för 200 kronor på 8,6 och 10 minuter senare var oddset nere i 8. Trada ut och gjorde 22 kronor vinst.

Hittade en häst vars namn var Gershwinner. Oddset låg i 10 på Betfair och det var ett helt normalt odds för den hästen. Men där var väldigt mycket pengar både på BOKA sidan och SPELA sidan så marknaden verkade väldigt stabil. Jag köpte in mig för 1000 kronor på 10. Det tog en liten stund att få det matchat men efter det la jag in en motorder på 9,8. Satsade 1020 kronor och det tog typ 2-3 minuter sen var det matchat. 22 kronor i förtjänst på en väldigt enkel trade.

Oddset ligger faktiskt fortfarande på mellan 9,8 och 10 ! Så man kunde gjort det fler gånger :)

Tittade på Wolverhampton loppen som startar ikväll för att hitta något intressant. I 18:30 loppet hittade jag Gra Adhmhar. Oddset låg på 9,6 på Betfair. Guidepriserna var 4,5 på Sportinglife och 7 på Racingpost.
Alla bookmakers hade odds mellan 6-8. Såg ut som en väldigt bra möjlighet och jag köpte in mig på 9,6 för 600 kronor. Den här gången gick det trögt, men till slut går oddsen ner på 8,2 och jag tradar ut till en vinst. Vinsten blir 93 kronor hur det än går.

En väldigt bra trading dag. Många kanske tycker att det är struntsummor att vinna, men en tradare vinner lite väldigt ofta :) Plus att detta tog mindre än 1 timme ! Fin lön för en enda timme :) De bästa dagarna att trada på hästar är lördagar så jag laddar redan !

Man kan ju också "scalpa" marknaden innan ett event ska börja. Jag har aldrig gjort detta för det verkar rätt invecklat... Men någon kanske håller på med detta??? I så fall kan ni ju skriva något tips eller nåt annat som kan vara trevligt att läsa om.


Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar