fredag 26 mars 2010

2 Spanska trading matcher ikväll.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Skulle trada Getafe - Real Madrid ikväll. Slår på TV4 Sport klockan 20:00 och får se....... HANDBOLL ! Snacka om att jag blev lite lack.

Men jag väntar snällt till handbollen är över och ungefär 20:30 börjar matchen sändas live. Får då se att Real Madrid är på riktigt spelhumör idag och har en 0-3 ledning efter en halvtimme ! Tänkte vinna lite ticks på ÖVER/UNDER 2,5 måls marknaden men det var ju svårt nu...

Går över till 4,5 mål och får då se att Madrid ökar på sin ledning ! Matchen kändes inte helt stabil och att trada UNDER marknaden idag var rätt så riskfyllt så jag hoppa över den matchen helt och hållet.

Eller, i halvtid gick jag in på Rätt Resultat 2 marknaden och boka 1-4 för 500 kronor. Tänkte att i en sån här svängig match bör oddset för 1-4 gå upp i halvtid då många tror på fler mål. Det visade sig helt rätt och 2 ticks senare köper jag ut mig och vinner en liten summa :)


Trada även A.Madrid - A.Bilbao. Här pre-trada jag matchen först och Spela A.Madrid till oddset 1,91 för 3000 kronor. Med tanke på att 2,04 var det högst tradade oddset och Betfair grafen talade om för mig att oddset hade sjunkit kontinuerligt så kändes detta helt rätt att göra. Det tog inte lång tid innan oddset började sjunka och vid 1,87 köpte jag ut mig.

När matchen var In Play fick jag rätt många möjligheter till lite tick trading på Över/Under 2,5 mål. Men jag var lite sen och som alla vet gäller det att vara 110% fokuserad annars tar någon annan vara på möjligheterna. Men jag lyckades ett par gånger att vinna 2-3 ticks när det var avbrott i spelet, inspark eller bollrullande i backlinjen.

Men den bästa trading möjligheten kom inte förräns minut 92. Ställningen var 2-0 till A.Madrid och det blir inspark för Bilbao. Det var 3 minuters stopptid. Oddset 1,14 LYSER så fint på skärmen och jag lägger in ett snabbt spela bet för 1000 kr, jag hinner precis få det matchat och innan Bilbao målvakten hade hunnit slå insparken så sjönk oddset som en sten till 1,06 ! Klickar direkt på gröna ut knappen och får ordern matchad när bollen är i luften.

Vinner 90 kronor på den traden och med tanke på att det var inspark kunde absolut inget hända. Där ser ni vad man kan göra i slutet av matcherna :)

Trada till mig lite mer än 600 kronor på den här matchen och det får ses som godkänt. Men det var många trades som jag fick scratcha bort direkt för det var för riskfyllt. Annars hade det blivit lite mer.

Poker After Dark på TV4 Sport just nu... Kanske skulle man blivit pokerspelare??? Lätt att jag hade haft solbrillor på live turneringar då ;) haha.Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

3 kommentarer:

 1. Tjena! Kul att läsa dina tankar. Men hur kan du rekommendera Fotbollspengar.se? Har du någon bra förklaring till det? :-)

  Ha en bra och vinstgivaden helg!

  /J

  SvaraRadera
 2. Vinstgivande ska det självfallet vara ovan. :)

  SvaraRadera
 3. Man tackar :) Alltid kul när någon tycker att det är intressant. Jag har och har haft stor framgång med hjälp av alla Fotbollspengars metoder. Därför tycker jag att det är en väldigt bra produkt. Men alla tycker säkert inte likadant. Alla metoder som är beskrivna i Fotbollspengar är givetvis inte "Superbra", men om man följer alla kriterier så kan man tjäna stadigt med pengar. Jag lyckas alltid vända förluster till vinster. Har du köpt Fotbollspengar då ?

  Trading dagen börjar just nu så det ska väl kunna bli lite slantar idag :)

  SvaraRadera