söndag 21 mars 2010

Uppgjord match i Italien?????

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !
Denna bild är hämtad ifrån Chievo - Catania som spelas klockan 15:00 idag. Många tror att det ska bli X och massor av spelbolag har antingen plockat bort den ur sitt utbud eller så är oddset kraftigt sänkt...

Varför är då oddset så himla lågt??? Jo, för att om matchen slutar X så gynnar det båda lagen plus att Chievo har ett samarbete med Catania, lånar spelare av varandra osv. Precis som Halmstad har ett samarbete med Espanyol.

Därför tror många att detta är en "uppgjord" match. Jag hoppas verkligen inte att det blir ett X för då får sig italiensk fotboll en riktig törn. Jag hoppas på en bra match med ett antal mål. 2-3 till Catania?

Man är ju faktiskt grymt sugen på att BOKA X ! Tror faktiskt att jag ska göra det med en tusenlapp. För blir det 1 mål till något av lagen så kommer oddset att höjas rejält... Kan man motstå??? ;)

Jag har faktiskt redan gjort en liten vínst på matchen. Igårkväll gick jag in och la en bokning på 1,92 för 4000 kronor . Idag kunde jag gröna ut på det härliga oddset 2,02 :)

Det kommer att bli ordentligt spännande att se hur matchen utvecklar sig men tyvärr kan jag inte hitta den någonstans på TV. Kanske nån trevlig människa som har lyckats att hitta någon stream???Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar