torsdag 18 mars 2010

Oddshandlaren bör alla känna till...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Blev inget Topptips igår, kände att om Barca och Bordeaux vinner så kommer det inte bli så mycket i utdelning och det gjorde dem ju också... Väntar till lördag istället :)

En webbsida som alla Betfair traders bör känna till är Oddshandlaren.net. Allt som står där är väldigt värdefullt att läsa om du vill bli en riktigt bra Sport Trader. Jag har läst allting som står där många gånger om och det har hjälpt mig mycket :)

Gå till Oddshandlaren.net och få massor av kunskap :) För det kan man sannerligen inte få för mycket av !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar