onsdag 10 mars 2010

Onsdag - TOPPTIPSET !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Då var det en härlig onsdag igen och Topptipset knackar på dörren ! Endast 2 matcher spelas idag (Champions League matcherna). Resten spelas imorgon. Ser ut att bli en klurig omgång och Europa League är ingen favorit precis..... Men jag ska göra mitt bästa :)

TOPPTIPSET ONSDAG

1. Manchester United - Milan: 1 2
2. Real Madrid - Lyon: 1 X
3. Atletico Madrid - Sporting Lissabon: 1 X
4. Benfica - Marseille: 1 X
5. Juventus - Fulham: 1 2
6. Lille - Liverpool: X
7. Panathin - Standard Liege: 1
8. Valencia - Werder Bremen: 1 X

64 kr kostar systemet.

Jag tycker att Real Madrid har blivit för hög favorit ! Spelbolagen har pressat ner dem till 1,25-1,30 och det är väldigt lågt anser jag. Den främsta anledningen till detta är mirakelvändningen mot Sevilla i helgen. Hade inte det hänt garanterar jag att oddsen skulle varit 1,35-1,45. Lyon spelar alltid bra ute i Europa och kan säkert "gneta" till sig ett kryss i bästa fall.

Milan får sjukt svårt på Old Trafford och det blir nog förlust, men Milan kan spela bländande fotboll i sina bästa stunder och rutinen finns ju i laget....

Liverpool är inte alls i form och stämningen i laget kunde varit bättre skulle jag tro, ett X mot Lille hade dem varit tillfreds med. 1-1 tror jag.

Panathinaikos är grymt hemmastarka och mot ett Standard Liege som är allt annat än bra ska det bara bli vinst !


Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar