måndag 29 mars 2010

Summering av gårdagen och Serie A tradingtips.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Topptipset var ingen höjdare igår. 3 fel blev det.

Hästen jag tipsa om gick ner i odds och det rejält ! 8-10 minuter innan start fick man BOKA oddset 3,25 ! Men då hade jag redan tradat ut till en väldigt bra vinst på BOKA oddset 3,5 :)

Att trada på hästar kan vara väldigt lätt om man tar reda på lite fakta från Racingpost, Sportinglife och Oddschecker.

Idag har jag inte haft tid att trada på hästar, har spenderat hela min dag i Malmö. Men imorgon blir det morgon trading på hästar igen :)

Ikväll blir det nog lite trading på den tyska Bundesliga 2 matchen och sen kanske den spanska matchen. Båda matcherna går att se på TV så det blir nog trading på ÖVER/UNDER 2,5 mål.

Igår gjorde jag ett litet misstag när jag följde Juventus - Atalanta på TV. När Atalanta fick frispark på Juventus planhalva så fick jag en jättemöjlighet att snabbt trada in lite cash. Det såg ut som om frisparken skulle ta lite tid att slå så jag köpte ett odds på under 2,5 mål. Det blev matchat och BetAngel lägger direkt in ett boka spela 2 ticks lägre. Hela beloppet blir nästan matchat men ungefär 300 kronor blir kvar när Atalanta slår in 1-1 !!!
Oddset går givetvis upp rätt mycket efter det och jag tradar ut till en förlust. Förlusten blev bara 186 kronor så det var ingen fara. Hade redan tradat in 245 kronor på Chievo - Parma :)

Här ska ni få ett riktigt bra tradingtips om ni är redo att vänta lite på cashen ;)

Många kryss odds på Serie A fotboll är onormalt låga när det är slutet på säsongen. Många snackar om uppgjorda matcher och liknande och det kan det säkert vara men det tror inte jag.
Ligger 2 lag på tryggt avstånd från nedflyttningstrecket och båda lagen inte kan fightas om en europaplats då slutar matchen kryss !
Hur kan man utnyttja detta på bästa sätt???

Jo, gå in på Betfair idag och hitta lag som ska spela mot varandra på lördag eller söndag och som inte har så mycket att spela för och köp kryss oddset. Ju längre veckan går kommer oddset för kryss att falla och ni kommer att kunna trada ut innan matchen börjar och göra en rätt stor vinst om ni väljer att satsa 2000-3000 kronor eller mer. En insats på 500-1000 kronor kan också vara väldigt lönsam !

Jag ska själv börja leta just nu :)

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar