lördag 27 mars 2010

Tankar om dagens trading.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Topptipset började så himla bra idag med ett tidigt Kalmar och Reading mål. Hur gick det sen??? I don't want to talk about it helt enkelt ;)

Som ni förstår blev det förlust.

Men Topptipset är ju som sagt bara ett väldigt roligt spel som jag gillar att tippa på :) Det är ju inte där som jag gör pengarna.

Har kört rätt mycket trading idag. Säkert 10-15 marknader har det blivit. Resultatet av dagens trading ? Grymt bra ! Enda förlusten kom i en pre-trade match.
Jag hade analyserat marknaden helt rätt och oddset var på väg neråt, då bestämmer sig någon storspelare för att boka sina spel med 400.000 SEK !!! Vad hände då med oddset??? Med raketfart går oddset upp 5-6 ticks och min stop/loss skjuter iväg ett bet. Har ni inte möjlighet att ha en stop/loss så bör ni bevaka er marknad STENHÅRT ! För det går inte att analysera när 400.000 SEK ska komma in i marknaden tyvärr ;)

Hade jag suttit kvar med mitt bet så hade det svidit rejält på Betfairkontot ! Satsade 5000 kronor på denna marknad och oddset fortsatte nämligen uppåt rätt länge innan det stabilisera sig och gick ner lite.

Jag vet exakt hur man tänker, man lägger ett bet på typ 1,55 och tror stenhårt på att det ska gå neråt ett par tick. Oddset börjar sakta röra sig neråt och man kommer att göra en vinst ! Då händer detta som hände mig idag och oddset skjuter uppåt. Men istället för att agera som man bör göra så sitter man kvar med sitt bet....... Är detta logiskt??? Jag läste någonstans att man kunde jämföra detta med när man blir rånad i sitt eget hem. För om en tjuv hade brytit sig in hos dig så hade du väl inte suttit helt passivt och tittat på när tjuven hade tagit dina pengar, smycken, dator och allt annat?

Samma sak med trading, när oddset går upp så "rånar" ju faktiskt någon dig på pengar !!! Istället för att vara passiv, sälj dina förluster och inse att din trade har gått åt pipsvängen ! Där kommer att komma massor av andra möjligheter för dig att vinna så sälj dina förluster så snabbt som möjligt och gå vidare till nästa vinstgivande trade :)

Jag vet av STOR erfarenhet att detta kan vara MYCKET svårt. Jag har säkert gjort samma misstag 3756 gånger innan jag lärde mig. Ibland krävs det att man åker på en smäll för att inse hur man ska agera. Det viktigaste med dessa "smällar" är att ta lärdom av dem och förbättra sig.

Med dessa ord vill jag avrunda dagen och nu blir det PARTY !!! Eller, nä, jag går helt enkelt och lägger mig :)

Jag är professionell Sport Trader på Betfair och jag använder mig av Fotbollspengar för att göra detta möjligt. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???
Är du verkligen seriös med din Sports Trading så är Fotbollspengar det bästa du kan hitta på marknaden idag anser jag.
www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar