onsdag 10 mars 2010

Ett fruktansvärt kostsamt MISSTAG !!!

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


VILKEN SKRÄLL AV LYON !!!! Det var inte helt fel med det krysset på Topptipset :)

Manchester United gjorde vad dem skulle mot Milan och det roligaste i den matchen var när David Beckham fick stående ovationer.

2/2 rätt och nu är det bara 6 matcher kvar ;)


Oftast kan trading programvaror vara till stor nytta för alla som tradar odds på Betfair, men ibland kan det få katastrofala följder också.....

Satt och trada på Manchester United - Milan ikväll. Streama samtidigt matchen via datorn. Andra halvlek börjar och jag ska egentligen bara vänta på en bra trading möjlighet... Då lyckas jag trycka på att Manchester United ska vinna med 1-0 mot Milan till oddset 4,9 och insatsen blir 3000 kronor för det är förinställt. Jag inser snabbt mitt misstag och ska trada tillbaks till plus minus noll. DÅ HÄNDER DET SOM ABSOLUT INTE FÅR HÄNDA !!!!!!!!!!!!!!
United gör 2-0 och jag sitter med en satsning på 3000 kronor på att matchen ska sluta 1-0.................................

Känner mig rätt så nerslagen ikväll faktiskt.

Ett litet misstag kostade 3000 kronor...

Men, där finns inget att göra åt det. Det är bara att bryta ihop och komma igen som dem säger !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar