onsdag 10 mars 2010

BF Guide - Betfair Trading.

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Jag har säkert surfat runt på 100 olika webbsidor som handlar om trading på Betfair för att få så mycket kunskap som möjligt för att hela tiden utvecklas och bli en bättre Sport Tradare på Betfair. Jag har läst många artiklar som är både bra och dåliga, hängt på forum för att chatta med andra som håller på med detta.

Många som jag har varit i kontakt med har samma webbsida i sina "favoriter" på datorn.

Sidan jag snackar om är www.bfguide.com

Du kommer att få läsa om en person som har tjänat väldigt mycket pengar på Betfair. Främst på den finasiella marknaden (FTSE) som också går att trada på. Men även på Fotboll och Hästar.

Jag har bara läst om fotbolls och hästsystemen. FTSE marknaden är inget för mig, har aldrig varit bra på sånt.

Jag föreslår alla att läsa detta för att kunna få en inblick hur man kan trada väldigt riskfritt men ändå tjäna riktigt bra med pengar :) Det är väldigt informationsrikt och detaljerat beskrivet hur man ska gå tillväga.

Jag kommer att komma mer in på att trada på hästar. Det är faktiskt rätt så enkelt, riskfritt och väldigt kul !

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar