tisdag 9 mars 2010

Unibet sänkte oddset snabbt...

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Igår så tipsade jag om ett melodifestival spel. Man kunde spela Salem Al Fakir till 7,50 gånger pengarna hos Unibet och sen kunde man BOKA Salem Al Fakir hos Betfair till oddset 5,4. Man kunde vinna hur det än går på lördag :) Men... Problemet var att Unibet insåg sitt misstag väldigt snabbt och nu är oddset på att Salem Al Fakir vinner 3,75............ Ingen hade utnyttjat detta igår kväll så jag tänkte faktiskt satsa 1000 kronor på boka oddset 5,4 hos Betfair och sedan spela 7,5 hos Unibet men det var tur att jag inte gjorde det !
Hade inte varit så kul att loggat in på Unibet och se detta.......

Vill du hålla stenkoll på oddsen på de olika Melodifestivalen bidragen hos olika bookmakers kan du göra det HÄR

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar