fredag 12 mars 2010

Grym utdelning på Topptipset !

HÄMTA DITT GRATISSPEL PÅ BETFAIR IDAG !
1.ÖPPNA ETT KONTO HOS BETFAIR.
2.SÄTT IN OCH SATSA 300 SEK PÅ ETT ELLER FLERA SPEL.
3.VINST ELLER FÖRLUST, BETFAIR BETALAR DIG 300 SEK !


Fick fel på båda mina "säkra" matcher. Topptipset gav ungefär 32.000 SEK !!!! Lille - Liverpool borde ha blivit 0-0. Båda lagen var lika bra eller lika dåliga tyckte jag...

Panathinaikos svek totalt. 1-3... Blir svårt att vända det i Belgien. Ska man hitta en match och sätta ett tecken på så bör man undvika att sätta typ en 1 på en storfavorit. Det är många gånger dem sviker. Jag tycker att det är roligare och hitta riktiga prisvärda drag som till exempel när West ham spelar hemma mot Fulham. En etta där är lite roligare för det är en jämn match. Då har man råd att gardera favoriterna och kanske få 8 rätt när det ger 32.000 kronor ;)

Nordicbet erbjuder alla nya kunder en helt unik bonus för tillfället. Just nu får du 300 SEK att spela för helt RISKFRITT ! Varför inte utnyttja ett sådant erbjudande??? Gör såhär:

1. Starta ett konto hos Nordicbet.
2.Gör en insättning på 300 SEK.
3.Välj ett spel du vill satsa på och om du vinner behåller du dina vinster, men om du förlorar så får du dina 300 SEK återbetalda inom 24 timmar till ditt Nordicbetkonto
!

Jag är professionell Sport Trader och jag använder mig av Fotbollspengar för att tjäna pengar på Betfair. Fotbollspengar har efter år av testande samlat de bästa tradingmetoder för att tjäna pengar på fotboll ! Jag använder mig av ett antal metoder med stor framgång. Sa jag att alla vinster är skattefria???www.Fotbollspengar.se

1 kommentar:

  1. expekt bonus
    http://www.spel-alkisarna.se/page/Expekt-bonus-Unibet-bonus-Betsson-bonus.aspx

    SvaraRadera