fredag 1 november 2013

Tradingspel nummer 139: Paderborn - Ingolstadt

Tradingmetod: Säkerhetsbältesmetoden

Oddsbörs: @ Betfair

Försäkring: 75% försäkring

Resultat: PLUS-MINUS-NOLL !!!

Kommentar/Analys:


Paderborn har imponerat stort på sistone och man kan stoltsera med 3 raka vinster mot St Pauli (1-2), FSV Frankfurt (4-2) och Fortuna Düsseldorf (1-6). Det är alltså inga blåbärsgäng man mött och tittar man på målproduktionen så är man verkligen i toppform!

Efter dessa 3 segrar så har man klättrat rejält i tabellen och nu ligger man på en 6:e plats. Man är faktiskt det lag som har gjort flest mål i hela ligan (22 stycken) men dessvärre har man släppt in lika många... Det är bara Bielefeld som har en sämre defensiv (23 insläppta).

Ingolstadt ligger på en osmickrande sistaplats i tabellen med 10 inspelade poäng. Men trots tabelläget så tycker jag att man har visat tendenser på att formen är uppåtgående. På de 3 senaste har man tagit två segrar och förlorat en. Det som imponerar mest är att båda vinsterna har tagits på bortaplan och båda har slutat 0-1. Lagen man har mött är Bochum och Greuther Fürth.

Det är alltid lika imponerande att vinna på bortaplan samtidigt som man håller nollan. Finns inga "enkla" bortamatcher.

Känns som en öppen match och "Säkerhetsbältesmetoden" känns väl helt okej att använda sig av :)

2 kommentarer:

  1. Efter att ha köpt FBK 5 för ett tag sedan utan att ha gjort något med det i stort sett så passade jag på att skriva ut alla sidor och sätta in respektive kategori i flikar så blir det åka av med dessa system!

    Jag följer dig frekvent och har nu fått blodad tand igen.

    SvaraRadera
  2. Låter kanon och kul att du följer mina spel !

    SvaraRadera