torsdag 5 juli 2012

Sammanfattning av fotbolls EM 2012

Då var fotbolls EM slut för denna gången och jag har haft en liten sorgeperiod på grund av detta. Därför har inga nya inlägg publicerats på några dagar ;) Skämt åsido, EM blev en riktig succè för alla som valde att investera i Fotbollspengar 4.0 och även följa samtliga tradingtips.

Statistiken ser ni här nedanför:

Matcher: 17

Vinster: 14

Plus-Minus-Noll: 1

Förluster: 2


Målet var 0 förluster men 2/17 får ändå anses vara hyfsade siffror tycker jag. Det viktigaste är att man gick plus på hela månaden och det borde inte ha varit några större bekymmer om man följde metoderna till punkt och prickar.

Jag hade ju även satt upp ett annat mål och det var att tjäna 20.000 kr på EM matcherna. Uppnådde jag då detta ? Nä, faktiskt inte, men det blev sammanlagt runt 14.000-15.000 kr. Jag vill direkt göra klart att jag INTE tjänade dessa pengar genom att bara använda mig av metoderna ifrån Fotbollspengar 4.0 materialet utan jag har även räknat in allt jag tjänade från In-Play tradingen med hjälp av BetAngel programvaran.

Jag har inte räknat ut exakt hur stor inkomsten blev genom att bara räkna med bloggspelen men i runda slängar skulle jag tippa på 4000-5000 kr. Det är inte fy skam på bara 1 månad och jag vill passa på att gratulera alla som valde att hänga på :)

Vad händer nu då !?


Du behöver inte vara orolig, jag kommer att fortsätta att publicera fler tradingspel i sommar och även fast EM är slut så finns där ju en hel del matcher att trada på. Allsvenskan och Tippeligan har t.ex kört igång efter uppehållet och här finns det pengar att tjäna!

Sen får man inte glömma att vi har ett OS i London som kör igång i slutet på juli månad och här ska det även spelas fotbollsmatcher! Det ser jag fram emot!

Efter OS så är det inte långt kvar tills de stora europeiska ligorna startar igen och då lär det bli åka av här på bloggen vill jag lova!

Du har säkert redan förstått potentialen och hur mycket man kan tjäna på sports trading och nu krävs bara en sak till för att komma in i gemenskapen. Nämligen ett medlemskap hos Fotbollspengar 4.0 där du antingen väljer att investera i hela paketet eller så nöjer du dig med att enbart köpa CD-versionen till ett kraftigt reducerat pris.

Valet är ditt och det kvittar vad du väljer, du kommer garanterat att bli nöjd och framförallt, du kommer att tjäna pengar :)

2 kommentarer:

 1. Tjena!

  Jag har införskaffat fotbollspengar 4.0.
  Dock har jag lite svårt att hitta namnen på alla metoder som du skriver om här i bloggen. Var kan jag se dem?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tjena,

   Samtliga namn står i PDF filen. Läser du igenom materialet så ska det inte gå att missa dem :)

   Radera