tisdag 21 oktober 2014

Speltips 95: APOEL - PSG (MINST 1 MÅL!!!)

APOEL har tagit 1 poäng på 2 matcher såhär långt i Champions League. Helt godkänt med tanke på att man mött Barcelona borta ("bara" 1-0 förlust) och Ajax hemma (1-1). Idag ska man lira mot ett PSG som har haft oerhört svårt att imponera utan Zlatan Ibrahimovic på plan.

Som sagt, Zlatan är fortfarande skadad och så även Marquinhos och Lavezzi. Det är alltså tre oerhört offensiva herrar som är indisponibla och det märks en hel del ute på planen. PSG vann visserligen i förra matchen mot Lens med det var inte någon större värdemätare. Spelmässigt imponerade laget inte nämnvärt heller.

Idag ska man spela i Cypern och där har samtliga topplag stora problem. APOEL och alla de andra cypriotiska lagen har vanligtvis en ramstarkt defensiv och utan Zlatan, Marquinhos och Lavezzi kan det bli problem att luckra upp försvaret hos APOEL.

Fantastiskt spelvärde med No4-Strategin med tanke på hur oddsen sitter. Så den tradingmetoden ska liras alla dagar i veckan!

Jag tycker även att APOEL ska ha en bra chans att hitta nätet minst 1 gång i dagens match. Nu är visserligen Luiz och Silva tillbaka i PSG truppen efter skadefrånvaro och det är stora plus. Inte minst Silva. Har varit lite "hönsgård" i försvaret när han inte varit med... Det återstår att se om båda dessa herrar ska spela.

Men iallafall, mitt bettingspel till den här matchen blir:

"Paris SG att håller nollan"

Spel: NEJ

Odds: 1,93

Insats: 5/10 units


Spelet lämnas in hos oddsbörsen Betfair.

Hade det varit på bortaplan så hade spelet inte varit aktuellt men på hemmaplan ser APOEL sin chans att plocka poäng och mot ett halvdassigt PSG ska man kunna fixa till ett par riktigt heta målchanser och förhoppningsvis förvalta en av dessa. Oddset 1,93 känns riktigt fint på förhand :)

Sen kommer jag som sagt även att lira med No4-Strategin till ett mycket trevligt odds:

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: KUNDE KNAPPAST BLI EN ENKLARE RESA MOT NYA BETFAIRPENGAR !!! APOEL klarade inte av att göra något mål så bettingspelet gick förlorat. Men No4-Strategin gjorde så att man ändå blev lite rikare :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar