fredag 10 oktober 2014

Riktigt fint värde på den raka 2:an (speltips 89)

Wales inledde sitt EM-kval med att vinna med 1-2 borta mot Andorra men det var en seger som var allt annat än stabil. Andorra tog ledningen tidigt i matchen men Gareth Bale lyckades med sina 2 mål vända på steken. Vinstmålet dröjde enda tills den 81:a minuten. Mot Andorra alltså... En vinst är alltid en vinst men när man möter ett av Europas allra sämsta fotbollslag så ska man kunna prestera bättre. Målmässigt såväl som spelmässigt.

Bosnien stod för en av de största skrällarna i den första omgången i EM-kvalet. Då i negativ bemärkelse. Efter 6 minuters spel så tog man planenligt ledningen hemma mot Cypern och de flesta förväntade sig nog ett par baljor till efter det. Men istället så kvitterade Cypern och sen petade man även in ett 1-2 mål som också blev slutresultaten! En riktig megaknall blev ett faktum i och med detta.

Det är alltså ett uppretat Bosnien som kommer till spel idag. Man skämde ut sig i första matchen och i den här matchen lär det bli åka av tror jag. Jag klassar Wales som ett väldigt svagt lag. Även när de lirar på hemmaplan, så jag väljer att backa upp Bosnien i den här matchen.

Den raka 2:an betalar i skrivande stund 2,35 i odds hos Pinnacle och det anser jag vara ett överodds. Jag hade kunnat kasta in cash på allt som betalade över 2,0. Där är klasskillnad på lagen och med tanke på att Bosnien förlorade första matchen blir den raka 2:an ännu mer spelvärd! Jag investerar 6/10 units.

Sen lägger jag in ett spel med sports trading metoden "Hedging X" då jag tror på en match med en hel del målchanser och givetvis då också, MÅL :) Mitt matchtips blir 0-2 eller 1-3.

Tradingmetod: Hedging X

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Inga försäkringar

Resultat: FÖRLUST !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar