söndag 19 oktober 2014

Speltips 94: Bordeaux - Caen

Förlust för Bordeaux i förra matchen. Då på bortaplan mot Reims. Innan dess 3 raka utan förlust (2 vinster, 1 oavgjord) Hemma har det hittills inte blivit någon förlust. 3-1-0 lyder statistiken. Jag tycker att Bordeaux ser starkare ut den här säsongen än på länge och det kan räcka långt.

Caen ligger näst sist i tabellen med 8 poäng på 9 matcher. 2-2-5 är lagets statistik och tar man en närmare titt kan kan utläsa något som är ganska ovanligt, inte minst när det gäller fransk fotboll!

4 matcher på hemmaplan. 4 förluster.

5 matcher på bortaplan. 2 vinster, 2 oavgjorda och bara 1 förlust.


Förbryllande statistik med andra ord men tydligen trivs Caen bäst på bortaplan då man kan spela med mindre press i sina matcher.

Dagsformen är inget vidare. 0-2-4 på de 6 senaste men då har man också mött PSG och Marseille på sin hemmaplan... Inga lätta matcher precis. Idag är känslan densamma tycker jag. Bordeaux borta är riktigt tufft och ni erbjuds dubbla pengarna (2,01 på Pinnacle) så slår jag till med 5/10 units. Tycker att Bordeaux har större chans att vinna än runt 50%. Odds ner till 1,90 är spelvärt i mina ögon.

Jag kryddar även denna dag med att bjuda på ett sports trading spel med en av mina absoluta favoritmetoder!

Tradingmetod: Cashmakermetoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Helförsäkring och sen även en 75% försäkring (3)

Resultat: STORSLAM !! :) Här kunde jag casha ut runt 800 kr på tradingspelet. Cashmakermetoden är fantastisk om man är selektiv med sina matcher :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar