torsdag 9 oktober 2014

Speltips 89: Makedonien - Luxemburg

Makedonien fick svårast möjliga start på EM-kvalet då man fick börja borta mot Spanien. Det blev ett rejält nederlag och förlustsiffrorna skrevs till 5-1... Idag möter man ett betydligt sämre motstånd hemma i Skopje och de flesta förväntar sig nog en 3-poängare. Hemma är man alltid svårtuggade och till och med de allra bästa lagen brukar få lite bekymmer när man lirar här.

Luxemburg börjar så smått bli lite bättre. 1-1 borta mot Italien i en vänskapsmatch (4 juni 2014) är inte alls illa. Visst, Italien är inte kända för att "gå all in" i sina vänskapsmatcher men det är trots detta starkt av Luxemburg. Första matchen i detta EM-kval innebar 1 poäng och den tog man genom att spela 1-1 mot Vitryssland på hemmaplan. Fotbollsutvecklingen går framåt i Luxemburg och det ser man på de senaste resultaten.

Idag blir det oerhört tufft för laget dock. Man kommer säkert att prioritera defensiven så gott det går och låta Makedonien föra spelet. Under 90 minuter tror jag detta blir svårt men i början kan man säkert lyckas ganska bra. Så är känslan. Jag väljer därför att försöka tjäna pengar med följande metod ifrån Fotbollspengar 5.0:

Tradingmetod: Vänta-In-Lägre-Odds-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Försäkringar: Inga försäkringar

Resultat: SPEL BLEV ALDRIG AKTUELLT !!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar