onsdag 29 oktober 2014

Genoa har blivit för stora underdogs idag...(speltips 99 och 100)

Jag tycker att Genoa har gjort det riktigt bra såhär långt med tanke på de medel som laget har tillgängliga. På de inledande 8 matcherna har man plockat 12 poäng. Ett helt okej facit. Målproduktionen har inte varit enorm precis. 9 mål på 8 matcher skrämmer inga motståndare. Men den här säsongen sitter inte deras styrka i anfallsspelet utan i defensiven. 8 insläppta på 8 matcher är inte alls dåligt.

Endast 1 förlust på de 7 senaste matcherna är inte heller det så pjåkigt. På de 3 senaste har man tagit 2 bortavinster. Ganska ovanligt av ett "mittenlag" i Serie A av att klara av det. Bortaplan brukar inte vara signum för italienska lag precis...

Idag möter man serieledarna på hemmaplan och det känns som att det här matchen kommer i exakt rätt tidpunkt då både formen och det defensiva spelet sitter ganska bra för tillfället.

Vad ska man säga om Juventus ? Det börjar nästan bli lite löjligt hur pass bättre de är än resten av lagen i Serie A... 7-1-0 på de första 8 matcherna. 16-3 i målskillnad. Det enda laget som ser ut att kunna hota, iallafall nu i början på säsongen, är Roma. I Serie A ångar man på men det har sett lite sisådär ut i Champions League. Enda vinsten har kommit mot Malmö FF och sen har det blivit förlust mot både A.Madrid samt Olympiakos... Visst, på bortaplan men det börjar bli lite "halvkris" på CL planet nu.

Borta brukar "Juve" inte bjuda på något spektakulärt. Man försöker spela disciplinerat och ha ett enormt tålamod. Det betyder i sin tur oftast segrar med 0-1 eller 0-2. Idag möter man ett Genoa som har formen och som sagt även har ett väl fungerande försvarsspel. Det känns som en hård nöt att knäcka sönder...

Jag lirar därför Under 2,5 mål till oddset 1,91 hos oddsbörsen Betfair.
6/10 units. Tippar 1-1 eller 0-1.


Självklart finner jag även värde med två utav Fotbollspengars tradingmetoder. Där kommer jag att lira med Resultatmetoden 1 (kör precis likadant som i exemplet i FBP 5.0 manualen) och sen även HT/FT-Metoden. Två tradingstrategier som jag tycker att man ska ha alla chanser i världen att dra in skattefria cash med idag :)

Tradingmetod: Resultatmetoden 1 och HT/FT-Metoden

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: ALLA 3 SPELEN SATT HUR SÄKERT SOM HELST !!! Med Resultatmetoden 1 och HT/FT-Metoden blev det sammanlagt ett plus i kassan på över 1200 kr !! :) Hoppas att du tog rygg !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar