lördag 25 oktober 2014

3 ordinarie anfallare borta... (speltips 97)

PSG hade tur mot APOEL i veckans Champions League. 0-1 kom i slutskedet av matchen och man ska vara väldigt glada över den poängen. 3-poängsräddare blev Cavani och till dagens match är han avstängd på grund av att han låtsades skjuta med ett gevär som målgest... Extremt löjligt att bli avstängd pga av något sånt om du frågar mig.

Cavani är ett stort offensivt avbräck. Inget snack om den saken. Lägg därtill att Ibrahimovic och Lavezzi också är borta (skador) så förstår du själv hur sårat PSG:s offensiv är för tillfället... Vem ska ta kliva fram och producera mål !?

Defensivt ser det riktigt bra ut i och med att både Silva och Luiz (mittbackarna) är tillbaka. Bordeaux kommer att få stora problem att hitta nätet idag känns det som.

Bordeaux har samma antal poäng som PSG. 18 till antalet. Men formen är dalande och den här matchen kommer inte alls i rätt läge känns det som. Vinna lär man nog inte göra men man har visat prov på ett starkt försvarsspel under inledningen av säsongen och med tanke på PSG:s offensiva avbräck så känns det inte alls omöjligt att man kan knipa 1 poäng. Den defensiva insatsen behöver då inte ens vara "halvbra" då PSG saknar 3 av sina största kreatörer framåt...

Vi får 4,7 i odds på att matchen ska sluta oavgjort. Det måste testas med en mindre slant. 3/10 units investeras. Känns som ett överodds i alla kategorier med tanke på omständigheterna ! Oddset finns tillgängligt hos Betfair i skrivande stund.

Jag fortsätter även med No4-Strategin när det gäller PSG. Precis som när laget lirade mot APOEL. Idag känns metoden oerhört prisvärd och oddset är "pangbra" ! Insatsen rekommenderar jag till runt 8-10% av spelkassan.

Du har väl inte missat vår sports arbitrage resa mot 1 miljon kronor ?

Tradingmetod: No4-Strategin

Oddsbörs: @ Betfair


Resultat: HÄR KUNDE MAN ENKELT GRÖNA UT OCH TJÄNA EN FIN HACKA !!! PSG och No4-Strategin verkar fungera ganska klockrent...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar